Det har alltid vært utfordrende å holde seg oppdatert.

Med AFPT+ er det nå enkelt! Et medlemskap vil gi deg det du trenger.

videos

Hva får du?

Regelmessige oppsummeringer av studier som er relevante for oss i vår bransje med ting du kan bruke i dag.

Oppsummeringen gjøres av vårt Research and Development Team som er satt sammen for å gi deg en bred kompetanse med ulike bakgrunn.

Les mer om R&D Teamet her

Få den beste prisen nå! 👍

AFPT+ vil regelmessig utvides og ved å være blant de første vil du sikre at ingen noen gang får en lavere pris enn deg på det medlemskapet du velger.

Early bird tilbud for deg som er rask!

Her gjelder det å være rask. De første 100 får den beste prisen, de neste 100 får den nest beste prisen osv.

0 - 100
99,- /mnd
101 - 200
129,- /mnd
201 - 300
149,- /mnd
 

Velg medlemskap

Velger du årlig medlemskap får du 2 mnd Gratis!

Månedlig

129,-

per mnd
Få 2 mnd Gratis!

Årlig

1 290,-

per år

R&D teamet

Det er mange ulike typer kompetanse som er nødvendig i vår bransje. Derfor har det vært viktig for AFPT å sette sammen et team som dekker et bredt nedslagsfelt og med kompetanse inne forskning.

Vi har plukket ut fagpersoner som innehar kompetanse innen styrketrening, utholdenhetstrening, muskel- og skjelettlidelser, ernæring, fysiologi, biomekanikk, vitenskapsteori og kvinnehelse for å gi deg det som er mest nyttig for deg i din hverdag.

Fagpersonene har erfaring fra både forskning og trening av alt fra vanlige mennesker til landslagsutøvere i ulike sporter og vil bidra til å øke din forståelse og kunnskap for å sikre din suksess.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.