10 ting vi som trener og spiser bør være obs på

Inspirert av en artikkel i går kommer her noen ting trenings- og helseentusiater kan støte på.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

1. Noen ser litt merkelig på deg når du kommer med 4 matbokser til en vanlig arbeidsdag. I en verden der mange spiser en brødskive i lunchen og kaffe ellers skal man være klar over at man ikke akkurat er gjennomsnittet nå matbagen må bæres over skuldrene.

2.  Noen synes at tunfisk og broccoli ikke lukter godt. Proteiner eller ikke. Ikke alle synes at en matboks med tunfisk og broccoli lukter godt. Sunt eller ikke, vær obs på at noen kan rynke øyenbrynene.

3. Et tungt løft kan fremkalle en fis. Selv om du har på deg høretelefoner så kan det være noen som ikke er så langt unna. Metallica på ørene overdøver ikke alle lyder for andre... eller hva Mr T:)

4. Om du bruker tre benker fordi du gjør sirkeltrening  vil noen garantert stjele en av de. Og med rette. Noen tider på gymmet passer seg ikke for sirkeltrening. Nei, det er ikke lov å bli sur....

5. Å slippe tunge hantler fra en meters høyde er ikke kult. Den eneste som synes dette er tøft er sannsynligvis du. Det burde ikke være nødvendig å sende ut nabovarsel fordi noen trener benkpress med hantel. Vektløftere og lignende er unnskyldt.

6. Om du avbryter møter fordi det er spisetid har du nok tatt den for langt. Du mister ikke alle musklene om du ikke spiser hver tredje time. Sunn fprnuft kommer man langt med.

7. Joda, sjefen kan bli sur når du spiser for tredje gang på en dag. Det er ikke en menneskerett å bruke mya av arbeidsdagen til å spise, selv om du forbereder deg til konkurranse. Sorry...

8. Noen av vennene dine vil sikkert bli lei av kylling og ris. Husk at når man har middagsgjester så er det ikke sikkert de er like opptatt av sammensetningen som deg. Grillpølser er også OK i blant...

9. De siste par dagene før konkurranse er det mange som drikker veldig mye. Dette medfører ofte full blære som igjen medfører tissing på flaske i bilen (husk at bilen foran kan stoppe pg det blir fort grisete), tissing på hvert gatehjørne, hvert busstopp og gjennom hele natten. Det er ikke alle som forstår at det er nødvendig med tissepause hvert kvarter, hele døgnet.

10.  Det er lov å synes at andre ser bra ut og også at man selv ser bra ut. Husk allikevel at det finnes en tid og plass for alt. Joda, det er synlig når du "tilfeldigvis" ser på rumpa til hun som står foroverbøyd og også at det er synlig når du "tilfeldigvis" spenner biceps i speilet.

 

 

Publisert: 23.03.2017 KL. 02:16
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.