3 min

3 tips for å tjene mer som Personlig Trener

Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Hvor mye en tjener som personlig trener er avhengig av mange ulike faktorer. Hvor du jobber, hvor lenge du har jobbet der, hvor mange kunder du har, hvor god du er til å markedsføre deg selv på sosiale media og lokalt, hvor store utgifter du har om du jobber for deg selv, hvor i landet du bor, hvilke tjenester du tilbyr osv. For de fleste er det godt mulig å tjene mye som personlig trener. Mye kommer an på hvor mye arbeid du legger i jobben. For mange av oss er ikke målet å bli rik på personlig trening, men å klare å leve av drømmejobben. Det er jo tross alt det viktigste. Uansett om målet ditt er å tjene mye penger eller å tjene nok penger vil denne artikkelen gi deg noen gode tips til hvordan du kan spe på inntekten.

 1. Instagram Direct
  Instagram kan være en fin plattform å markedsføre seg selv på. Selv har jeg en litt mer avslappet profil her og bruker mer Facebook som hovedplattform for markedsføringen. Følger en mange er Instagram-feeden full av bilder og typisk reklame vil raskt bli oversett. Sender du derimot en melding til følgerne dine på Instagram Direct kan de ikke unngå å se den. Skriv at du ønsker å takke dem for at de uka. Her har du muligheten til å sende til 15 personer samtidig. Dette er sannsynligvis mer effektivt enn å sende til en og en, men du vil trolig få færre svar også. Copy-paste meldingen og send til en følger i gangen så vil du trolig få noen nye kunder.
   
 2. Stabiliser inntekten din
  I motsetning til typiske ni-til-fire-jobber kan inntekten vår variere ganske stort. Ustabil inntekt kan være rot til mye bekymring i hverdagen. Om du har muligheten til å bestemme selv kan det være lurt å ta en fast månedlig sum av kundene dine i gjennom hele året i stedet for en viss sum per time. Den summen må selvsagt reflektere den aktuelle kunden. Her kan en belønne de som er flinke til å møte opp på timene sine med en litt rimeligere pris eller kanskje gi bort noe ekstra som en gulerot.
   
 3. Gi bort noe gratis før du spør om salget
  Telefonselgere og pågående selgerne på gaten. Visst klarer de å selge, men hvor mange avslag får de, og hvor mange nye kunder som føler seg lurt får de? Trolig en del. Kunder må behandles bra. Å ta godt vare på kundene sine er viktig. De vil skryte mye av deg og det koster mye mer å få en ny kunde enn å ta vare på sine nåværende kunder. Hva kan du gjøre for å gjøre potensielle kunder mer husvarme og klare for et salg? Gi dem et treningsprogram på 4 uker mot at du får epost-adressen deres. Fortell dem at de vil motta gode tips og råd for målet sitt jevnlig. Pøs ut god informasjon og i blant kan du spørre om et salg. Andre ting du kan gi bort mot mailadressen kan være et foredrag om vektnedgang, hvordan telle kalorier eller hvordan du bygger maksimalt med muskelmasse. I tillegg til å gi dem god informasjon kan du etter et par dager eller en uke spørre de personlig hvordan de likte gaven og hva de synes. En kommer langt med å vise at man bryr seg.

 

 

Publisert: 02.08.2017 KL. 05:04
Av:
Steinar Ekren
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.