3 min

3 tips for å tjene mer som Personlig Trener-del 2

Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

I forrige artikkel så vi på hvordan vi kan bruke Instagram Direct for å få flere salg, hvorfor det kan være lurt å stabilisere inntekten sin og viktigheten av å gi bort noe før du spør om et salg. I denne artikkelen skal vi se på flere metoder du kan bruke for å tjene mer penger som personlig trener og få flere PT-kunder.

 1. Sørg for å ha flere inntektsstrømmer om mulig
  Det kan være vanskelig å kun leve på PT-timer – særlig i en startfase. Kan du tilby nettbasert trening eller kostholdsveiledning? Kan du arrangere personlig trening i gruppe eller kan du ha instruktør-timer? Nettbaserte treningsgrupper for løping, vektnedgang eller muskelvekst kan være lavterskel og kan funke uansett hvor kundene bor i landet. Kan du skrive? I så fall kan du skrive artikler for nettsider som betaler eller kanskje du kan skrive dine egne e-bøker om interessante emner? Kan du trene folk hjemme hos dem selv for de som ikke trener på senter? Bedriftsmarkedet er også stort og fokuset på trening i arbeidstiden blir bare mer og mer aktuelt for arbeidsgivere.
   
 2. Markedsfør deg godt lokalt
  Du har sikkert forsøkt ting som å stå på stand på kjøpesenter, treningssenter eller andre steder potensielle kunder kan være. I stedet for å aktivt selge dine tjenester kan du ha en konkurranse i stedet. Om noen vil trene med deg sier de i fra uansett. Et lurt triks kan være å printe opp mange flyers. Print opp i forhold til økonomien din. Er den god kan du kjøre på med tusen eksemplar. Er økonomien begrenset holder det med 400 eksemplar. En god konkurranse kan være at man kan vinne en måned med personlig trening dersom en skriver ned navn og telefonnummer/epost-adresse bakpå flyvebladet. Vipps! Nå har du 400 leads/kontaktinfo! Send dem alle en mail og spør om de ikke kunne tenke seg personlig trening. Selv om du bare skulle klare å selge til 1% er det fortsatt 4 nye kunder. 400 flyers koster ca. 1500 kroner. Prisen for 2-4 PT-timer. Noe du sannsynligvis vil få tilbake med renter.
   
 3. Bli sett
  Som personlig trener er det viktig å bli sett. Jo flere som ser deg og som vet om deg, jo bedre. Eksponer deg på ulike sosiale medium, gjerne i lokalavisen eller tv om du har anledning og stå på stand på kjøpesentrene i nærheten. Få bedrifter eller personer med mange følgere til å snakke om deg. Skriv for magasiner, aviser og på sosiale media. Skriv om ting som interesserer mennesker og da spesielt målgruppen din. Skriv om ting som vekker folks følelser. Da vil engasjementet bli større. Skriver du ikke så bra? Bruk video som medium i stedet. Bruk så mye av fritiden din som mulig på treningssenteret. Ønsker du flere kunder tidlig på morgenen. Møt opp i den tiden, tren og snakk med folk. Ikke vær en pågående selger, men vær trivelig mot folk og spør hvordan de har det og snakk om alt mellom himmel og jord. Hvis folk liker deg så kommer de til deg når de har behov for PT. Vær kreativ og bli sett der idealkunden din oppholder seg.

 

 

Publisert: 02.08.2017 KL. 05:14
Av:
Steinar Ekren
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.