5 ting som bør stå sentralt for alle Personlige Trenere
2 min

5 ting som bør stå sentralt for alle Personlige Trenere

I enhver PT virksomhet er det noen ting som bør være sentrale.
Publisert: 05.04.2016

1. Dine klienters mål er det overordnede.

Ja da, vi vet at du liker markløft og at du konkurrerer i Crossfit, men det spiller egentlig ingen rolle. Hva dine klienter ønsker er det avgjørende og dete r nettopp derfor de kommer til deg for hjelp- for å nå SINE resultater.

2.  Dine klienter vil ha resultater.

Synlige og merkbare resultater vel å merke. Ja, det er fint at du kan måle grader økning i bevegelighet eller at du mener at musklene virker mer myke og plastiske (eller whatever...). Dine klienter vi ha sine resultater, raskt og tydelig. Se til at det skjer.

3. Dine klienter vil ha samhold og samfunn.

Med dette mener jeg at mennesker er flokkdyr og vil liker å være med andre mennesker. Å trene med mennekser som bryr seg om deg og ønsker å se deg lykkes er avgjørende for valget av PT. Se til at dine klienter opplever at du er der for de og er på deres "lag".

4. Dine klienter ønsker ikke å se dumme ut.

Ja, du kan mange øvelser og vil gjerne vise det. Men, klientene ønsker ikke ås e dumme ut foran andre der de viser at de ikke får til "reverse-twist-lunge-press-and-pull-with-cable-and-bands". Se til at du bygger mestring slik at de trives og føler at de lykkes.

5. Dine klienter er din beste markedsføring.

Mennesker som lykkes vil fortelle andre om det og det samme vil de som ikke lykkes. Om du respekterer de første 4 reglene så vil nummer 5 sannsynligvis slå ut positivt for deg.

Lykke til.

"Now- go out and prosper..."

 

Publisert: 05.04.2016 KL. 11:18
Kategori: Tips og Kuriosa
ds
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.