Dette må du og dette må du ikke gjøre (OBS ironi)
5 min

Dette må du og dette må du ikke gjøre (OBS ironi)

Her er noen ting du må vite.
Publisert: 08.10.2017

Jenter og kvinner

Alle kvinner bør være veldig oppmerksomme på mengden styrketrening som utføres. Belastningen må være så lett at det bare er de rosa hantlene innerst i yoga-rommet som benyttes. Repetisjonsantallet bør alltid være over 20 og gjerne opp mot 50 for å få ”lange, slanke muskler”. I tillegg bør man ikke benytte såkalte baseøvelser som simulerer hvordan kroppen rører på seg i det virkelige livet, men benytte seg av øvelser som strammer opp enkelte deler av kroppen som eksempelvis nedre delen av magen, baksiden av armen og fjerner litt, men bare litt av fettet over rompen. Du vet akkurat der hvor buksen strammer litt.

Alle har vel hørt at Madonna bare trener yoga og med lette vekter. Inegn kan vel tro at den veltrente kroppen noen gang har gjort noe annet enn lett trening, da ville hun jo hatt alt for mye muskler.

Og for all del, ikke spis proteiner, da kommer du til å våkne opp en morgen med masse muskler, skjegg og grov stemme. I tillegg vil alle begynne å tro du har gjort noe ulovlig siden du plutselig har fått så store muskler.

Fortsett også med kondisjonstreningen. Du vet, den timen på trappemaskinen etter de to gruppetimene, ”Stram opp” og ”Toning”. Ikke hør på de som sier at det er negativt, de vet ikke hva de snakker om.

Om du i tillegg henger på armene i trappemaskinen kan du får kaloritelleren på maskinen til å bli skikkelig høy. Minst verdt en Snickers...

Proteiner unngår man som pesten fordi det bygge for store muskler. Salat derimot er det eneste som gjelder...

Og, årsaken til at du ikke går ned i vekt er den lave forbrenningen du sliter med. Ja, ja du har fått medisiner mot det, men du har jo fortsatt lav forbrenning selv om den nå er behandlet.

Gutter og menn

For gutter og menn. Aldri reduser belastningen, men få heller hjelp av partneren. La han dra litt ekstra og ikke bry deg om at det egentlig finnes teknikk. Det gjør jo bare at du må redusere belastningen. Er det forresten noen gang bevist at det er farlig å sprette stangen mot brystet i benkpress?

Ingen vet jo egentlig hvem som løfter, spesielt ikke av de vakre pikene som studerer deg så inngående. Smerter er egentlig bare tegn på ”feighet som forlater kroppen” og alle ekte mannfolk har litt vondt. Lag også litt lyder når du tar i. Om du ikke tar i, lag lyder allikevel....

Beltet du benytter er nødvendig. Det som holder magen inne og som brukes i alle øvelser, er skikkelig bra. Styrkeløfter belte i situps beskytter rggen og ryggsmerter vil man ikke ha. Drareimene er også nødvendige. De lærreimene som du snurper deg fast i stangen med gjør jo at du kan bruke skikkelig tunge vekter. De hjelper også i bicepscurl fordi du blir jo så sliten i underarmene. I benkpress også. Der gjør reimene at du sitter skikkelig godt fast i stangen så når du spretter vekten fra brystkassen så mister du den i hvert fall ikke.

I tillegg, proteinpulver er utrolig viktig. Det er faktisk slik at mer er bedre. Det samme med kosttilskudd. Selvsagt må det være bra når de reklamerer så mye. Et dårlig kosthold kan repareres med de riktige tilskuddene. Spis nok mat. Det er viktig å ha et stort kaloriunderskudd for å bygge muskler. Dessuten er du ikke feit, bare muskuløs... I tillegg har alle menn i din familie tung benbygning.

Og de som sier at bentrening er viktig. Det er bare tull og tøys. Man kan jo gå med bukse, eller stå i vannet om man er på stranden. Det finnes jo også lange shortser.

Muskler i leggene er også vanskelig å bygge. Du vet de genene er nesten umulige å slåss mot. Du har jo tatt en serie med tåhev med 20 repetisjoner hver eneste uke i minst 3 uker og ingenting skjer. Biceps derimot vokser mer. Mulig du skal øke fra 5 øvelser med 5 serier til 6 øvelser. Mer er jo bedre...

Magetrening er ikke nødvendig. Man får nok trening ved å bruke baseøvelser. Du gjør jo ikke baseøvelser, men du må jo stabilisere skikkelig når du ligger på rygg og tar benkpress. Du blir skikkelig støl i magen av det. Dessuten tar du jo situp regelmessig hver morgen. Den ene på veien opp av senga.

Og som alle gutter vet; kondisjonstrening er for pyser.. Du mister muskler når du driver med det.

Stretching også; bare for gutter i tights på ”feil side av streken...”

Til de av dere som sliter med å få litt muskler. Alle som får det til har sikkert gjort noe ulovlig. Du trener jo minst like hardt som alle andre. Man må jo ha lange pauser når man trener tungt. Han veltrente i hjørnet selger noe ulovlig har jeg hørt....

 

Husk også på at ”pumpen” er viktig. Masse pushups på slutten av brysttreningen setter siste kronen på verket. Det synes at du har skikkelig ”pump”, i hverfall for damene...

Publisert: 08.10.2017 KL. 01:49
Kategori: Tips og Kuriosa
ds
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.