En suveren øvelse for biceps
1 min

En suveren øvelse for biceps

Publisert: 28.04.2016

Biceps er favorittmusklene til mange. Dessverre er utvalget av øvelser ofte begrenset og her er en variant du kan teste.

Om du er som mange andre har du en tendens til å jukse i de fleste varianter av bicepscurl med både stang og hantler og her har du en øvelse som gjør det vanskelig å jukse.

Øvelsen vil legge mer fokus på det krote hodet av biceps og mindre belastning på fremre del av delta. Dette skjer fordi armen er foran kroppen og det lange hodet på biceps og fremre delta slakkes over skulderen. Vil du vite eksakt hvordan den tar: ta 10 serier med 10 reps og 60 sekunder pause. I morgen vet du garantert hvor m.biceps brachii caput breve er ( du vet den delen av armen som ser ut som en liten fjelltopp når du viser veien til stranda).

Bildet er av Robby Robinson som hadde sin glansperiode på 70-tallet.

 

Publisert: 28.04.2016 KL. 09:56
Kategori: Tips og Kuriosa
ds
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.