5 min

Erkeengler

«Erkeengler» er en ideell stiftelse. Den ble etablert etter at to små barn, Mikael og Gabriel, brått ble revet bort i Lørenskog den 19. juli 2020.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

«Erkeengler» er en ideell stiftelse. Den ble etablert etter at to små barn, Mikael og Gabriel, brått ble revet bort i Lørenskog den 19. juli 2020.

 

Barnas far, familie og en nær venn står bak minnefondet. Stiftelsen skal hedre guttene og gi dem evig liv gjennom bidrag til nærmiljøet. 

 

Formålet er å tilrettelegge for - og bidra til – at barn og unge i Lørenskog og Rælingen kommune får delta i lek og fritidsaktiviteter. Dette inkluderer alt fra å bygge lekeplasser og idrettsanlegg, til å støtte og finansiere medlemsavgift til diverse fritidsaktiviteter for barn fra lavtlønnede familier. Stiftelsen vil ta sikte på å gjennomføre prosjekter i hele landet, men det er naturlig å fokusere på Lørenskog og Rælingen i starten gitt barnas tilhørighet til disse to kommunene.

 

Det finnes ingen ord som kan beskrive sorgen barnas familie sitter igjen med, men evige avtrykk i nærmiljøet i guttenes navn, trivsel og forebyggende og helsefremmende tiltak for andre barn er en mager trøst.

 

Minnefondet har fått en pangstart, og har etter avtale med Lørenskog og Rælingen kommune igangsatt prosessen med å bygge følgende tre minnesmerker til guttene: 

  1. I Lilleborg barnehage skal det bygges en lekeplass utendørs for de minste barna. Dette lekeområdet skal få navnet «Gabriels hjørne». 
     
  2. Fjerdingby skole mangler en fullverdig fotballbane. Skolen skal snart rives. Vi har blitt enige med kommunen om å bygge en fotballbinge ved idrettsanlegget Marikollen som er i nærheten av skolen. «Mikaels fotballbinge» blir navnet på anlegget.
     
  3. Lørenskog kommune har behov for en ny lekeplass utenfor rådhuset. I samråd med ordføreren har det blitt bestemt å bygge en lekeplass her. Den skal hete «Mikael og Gabriels paradis».

«Erkeengler» samarbeider med Lørenskog kommune. Barnas far har allerede avsatt 500.000 kroner til minnefondet. Vi har ambisjoner om å få samlet inn én million kroner innen 2020. Alt arbeid skal dokumenteres her på nettsiden.

 

Vi er avhengig av deres drahjelp, og setter stor pris på alle donasjoner. Donasjoner kan sendes via VIPPS: Erkeengler #61773,  eller kontonummer: 2480 29 84940.

Publisert: 14.08.2020 KL. 12:39
Kategori: Helse

Har du lest disse?

Hvordan påvirker inntaket av NSAID preparater helsen?
Muskel og skjelettlidelser er en av de største årsakene til uføretrygd.
Holder du deg i fysisk aktiv og i noenlunde fysisk form, er sjansen bedre for at du også holder deg mentalt frisk og unn...

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.