Hjemmetrening til under tusenlappen
6 min

Hjemmetrening til under tusenlappen

Publisert: 02.08.2018
Av:
Steinar Ekren

Hjemmetrening til under tusenlappen

 

Mange har verken tid eller lyst til å trene på et vanlig treningssenter. Selv om tradisjonelle senter kan by på mange muligheter og variasjoner i treningen til en rimelig penge. Har du likevel lyst på trening til en rimelig penge – bare hjemme – har jeg noen gode anbefalinger til deg. Du skal også få et treningsprogram av meg du kan utføre hjemme. Mer om det kommer senere i artikkelen.

 

Som oppvarming kan du ta en liten joggetur, kjøre noen burpees, jumping jacks eller kanskje en dynamisk oppvarmingsøvelse som world’s greatest stretch eller squat to stand. De fleste kondisjonsapparater vil koste en god del, men om det er noe du ønsker å trene mer av kan det være verdt det for deg.

 

Skal du få mye for pengene er manualer en god investering. Spesielt god investering er nok en vektkoffert som lar deg selv justere hvor mye vekt du har på hver manual. Det er mye rimeligere enn å kjøpe 2 manualer fra 1 kilo opp til 10kg for eksempel. En av de som tilbyr en rimelig vektkoffert er disse folka: https://www.aktivshop.no/products/vekt-koffert-20kg?gclid=CjwKCAjwgYPZBRBoEiwA2XeupW7i6-HxF18roinv-WDYHu_iRGoEolUKUtss_NQJHEEjRE9OlZr7cxoCO0UQAvD_BwE

 

Da har du vekter fra 2,5 kilo til 17,5 kilo. Det lar deg utføre mange ulike øvelser. De som eventuelt måtte bli for lette kan du ekskludere eller gjøre tyngre på andre måter. En annen ting du kan vurdere om du vil ha mye vekter for pengene er en vektstang som sammen med vektene blir 20 kilo: https://gymgrossisten.no/20-kg-pump-set?gclid=CjwKCAjwgYPZBRBoEiwA2XeupUXm29_1H4-TKSo-9YWa2od8lSwlZa321mXygfTOgStxyuAQZTbc5xoCjFwQAvD_BwE

 

Kjøper du disse to vil du kunne gjøre veldig mange øvelser uten at det behøver å koste skjorta. Er du mer en fan av å bruke strikk til trening kan kanskje dette være noe i stedet? https://www.getinspired.no/booty-builder-mini-band-4pk-400-000200?gclid=CjwKCAjwgYPZBRBoEiwA2XeupagX6du6RBjTRV2tF96lW24ZovJbc7gepWYTW1HbWZkz1VrjRGkXZBoCXMcQAvD_BwE

 

Da har du strikker med ulik motstand du kan bruke til øvelser både for underkropp og overkropp. Om en ønsker det kan man kjøpe mer utstyr etter hvert som man blir sterkere og trenger mer utfordring. Et par vektskiver til manualene eller vektstangen kan være en mulig god løsning.

 

Et godt tips kan være å søke etter treningsapparater på Finn.no, lokale Facebook-grupper for kjøp og salg eller apper hvor en selger brukt utstyr. Du kan jo også høre med et lokalt treningssenter om det er noe utstyr de kommer til å selge fremover og høre om det er aktuelt å kjøpe. Særlig det utstyret som bare er brukt privat er jo lite brukt og man kan gjøre et varp her om man er heldig.

 

Så til treningsprogrammet. Brenn Fett Hjemme 6 uker er et treningsprogram jeg har utarbeidet både for deg som ønsker å bygge muskler, bli sterkere og bruke noen kalorier på trening. Du må ikke trene alle øvelsene i løpet av ei uke. Tren etter ditt utgangspunkt og øk gradvis. Å bli sterkere eller gå ned i vekt er ikke en sprint – det er et maraton hvor du setter den ene foten foran den andre. Du får også med videoer som viser deg de nye øvelsene hver uke. Håper du finner noe bra utstyr som passer deg og målet ditt godt. Gi meg gjerne tilbakemelding på om du likte treningsprogrammet.

 

Her er lenken til dropbox-mappen: https://www.dropbox.com/sh/qlt2nm4sd31xdit/AAAkxax6p4cUFXeJxjBJClVka?dl=0

 

Publisert: 02.08.2018 KL. 11:33
Av:
Steinar Ekren
Kategori: Tips og Kuriosa
ds
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.