Hva gjør jeg om jeg opplever at min kunde er i
1 min

Hva gjør jeg om jeg opplever at min kunde er i

Mange trenere føler at de kommer til kort når de møter mennekser med helsemessige utfordringer. Denne kundemmasen vokser og det blir viktigere og viktigere å kunne håndtere disse for å kunne lykkes som PT.
Publisert: 08.05.2014

AFPT forsøker med kurset RISIKOINTERVENSJON å skape en større arena for PT-er. Vi ønsker å gi PT-er kompetanse på nye områder for å kunne møte nye kundegrupper.

Kurset har en praktisk tilnærming til de vanligste livsstilssykdommer. På kurset går vi gjennom oppdatert, forskningsbasert kunnskap om behandling, komplikasjoner og treningstiltak ved:

• Diabetes type II
• Hypertensjon
• Hyperkolesterolemi
• Overvekt/fedme

Dette kurset er rettet mot tilstander som rammer store deler av den norske befolkningen. Dette er mennesker som i utgangspunktet ikke trener, og særlig ikke med personlig trener. Og dette er mennesker som daglig må spise piller for å holde blodtrykk, kolesterol og blodsukker i sjakk.

Målet er å gjøre disse menneskene til kunder som PT-er kan jobbe med. Og mange av disse kommer ikke til treningssenteret før det foreligger tilbud om slike tiltak. Når kompetansen finnes er det mulig å gå ut med tilbudet:

• Trening og kosthold som senker blodtrykk!
• Trening og kosthold som bedrer kolesterolet!
• Trening og kosthold som stabiliserer blodsukkeret!

Dette er et viktig steg mot å utvide PT-arenaen, et bedre grunnlag for å lage fulle arbeidsplasser for PT-er, som en del av et utvidet helsevesen.

Publisert: 08.05.2014 KL. 11:33
Kategori: Tips og Kuriosa
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.