Hvorfor gir vi bort 6296 utdannelser?
2 min

Hvorfor gir vi bort 6296 utdannelser?

Vi har selvfølgelig fått spørsmål om hvorfor vi gir bort 6296 utdannelser til en verdi av 125,2 millioner. Her er hvorfor?
Publisert: 29.04.2015

Vi bestemte oss når AFPT ble etablert at vi skulle være mer enn en utdannelsesinstitusjon. Vi ønsket å skape en forskjell her i verden og det har tatt oss noen år å finne ut hvordan vi skulle kunne påvirke flest mulig og skape en størst mulig forskjell. Gjennom alle årene vi har vært virksomme har vi hatt rundt 3000 studenter som alle i større eller mindre grad har skapt en positiv endring til samfunnet. Vi ønsket å gjøre mer.

Når vi ble presentert for informasjonen om at kostholdskunnskapen var mangelfull i barnehager kombinert med det faktum at 90% av alle barn i Norge går gjennom barnehagen og de inntar rundt 5000 måltider i løpet av perioden de er i barnehagen ble saken klar. Vi skal gi bort kompetanse og informasjon som kan komme barna til gode i ung alder for på den måten forhåpentligvis kunne bidra til en sunnere fremtid. Vi er av den oppfatning at vaner etablers tidlig og siden barnehagen ser våre barn mer enn vi som foreldre gjør de første leveårene var saken klar.

Responsen så langt har vært fantastisk. På de første dagene har mange titalls barnehager kontaktet oss direkte og bedt om å få ta del i dette. Dette vitner om at barnehagene selv ser behovet og vitner om at engasjementet finnes i mange ledd.

Årsaken til at vi gjorde det er at vi på lik linje som andre ønsker å gjøre en forskjell. Vi har privilegiet i å få muligheten til å jobbe med det vi elsker og ser på det som både en plikt og en glede å kunne gi noe tilbake. Min motivasjon og min drøm er at mange år fra i dag skal mine barn se tilbake på oss og si "mine foreldre gjorde noe bra". Den dagen vår siste dag har kommet vil det være et enormt privilegium å vite at vi gjorde en forskjell.

Vi fortsetter kampen for å gjøre Norge til verdens sunneste land.

Publisert: 29.04.2015 KL. 09:52
Kategori: Siste Artikkel
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.
Hvilken funksjon har glutamin på helsen?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.