Serie: SK 15 (SommerKroppen 15): Intensitet

Hvor hard bør kondisjonstreningen være?
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Kondisjonstreningen som foregår i intervall form er ment å være veldig slitsom. Enkelt sagt så er det slik at jo hardere du trener, jo bedre resultater vil du får av den, da hardere jobb brenner mer kalorier.

Mange ønsker helt klare svar og som et minimum bør man være på 9 på en 1-10 skala mot slutten av hver drag. Dette betyr at du ikke synes livet er så veldig morsomt akkurat den siste tiden og gleder deg veldig til den korte pausen.

Dete r selvsagt en forutsetning at du begynner litt forsiktig den første gangen, men så snart du er i stand til det er det full fres.

Ikke gjør dette mer komplisert enn det er: jobb så hardt du kan og resultatene kommer raskere. Ike grav i teorien rundt, bruk mer av tiden på noe fornuftig og se til at den treningen du faktisk gjør er mest mulig effektiv.

Så, gå ut og gjør det du skal. Sommeren er snart her...

Publisert: 09.02.2015 KL. 05:48
Kategori: Trening

Har du lest disse?

Hvordan ser man på styrketrening for barn og unge? Her finner du en artikkel som sammenfatter dagens oppfatninger. Arti...
En ny forskningsrapport forsøkte å kartlegge restitusjonstid for ulike muskelgrupper. Forsøket ble delt inn i underkrop...
Ved å benytte nakkeestrekkere øker styrke i benkpress.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.