Intervju med radiovert i P4 - Michael Andreassen
7 min

Intervju med radiovert i P4 - Michael Andreassen

"Jeg har aldri studert, så det var litt rart å skulle være student og jeg var spent på om jeg kom til å klare det." Ordene tilhører Michael Andreassen. Vi intervjuer den karismatiske programlederen i P4 om hans spennende reise som student i AFPT.
Publisert: 03.09.2021

Hva er helhetsinntrykket ditt av AFPT?

 

Profesjonelt og opptatt av at jeg skulle lære og forstå. Det var tydelig at AFPT er genuint optatt av folkehelse. Jeg følte meg også sett og veldig godt ivaretatt underveis. Om det var noe jeg lurte på var det bare å ringe Kine. Alle ringer Kine.

 

Hva kan du si om foreleserne?

 

Ekstremt faglig dyktige på sine felt, og gode på formidling og å gjøre stoffet forståelig. De var også flinke til å stoppe opp å forsikre seg om at alle forstod. Det var alle mine forelesere gode på. 

 

Hvordan er det faglige innholdet?

 

For det første veldig interessant! Det kan virke overveldende mye i starten, spesielt når jeg startet på skjelettanatomi og muskelanatomi. Så skulle fader meg fester og utspring pugges også! MEN; Det var bare å sette av nok tid til å pugge. Så gikk det inn etterhvert. Da ble det også mye enklere å analysere øvelser. Det er lagt opp veldig fint, så jeg lærte ting jeg hadde bruk for senere i studiet. 

 

Hvordan var skolestart?

 

Jeg var veldig spent! Jeg har aldri studert, så det var litt rart å skulle være student og jeg var spent på om jeg kom til å klare det.

 

Hva er du mest fornøyd med?

 

Jeg er jo veldig fornøyd med at jeg klarte det, jeg var i tvil noen ganger. Jeg er mest fornøyd med at det har gitt meg en helt annen forståelse av hvordan trene mest mulig effektivt.

 

Hadde jeg visst dette før, hadde det spart meg for mange timer i treningsstudio.

 

Hva har skolen generert for deg så langt?

 

I tillegg til kunnskap for min egen del, har det satt meg istand til å enda bedre kunne hjelpe mennesker som ønsker endring i livet sitt. Trening er en helt sentral del av livsstilsendring for mange.

 

Kan du beskrive miljøet på skolen?

 

Jeg studerte online og hadde 3 samlingshelger digitalt pga Covid dessverre. Men, selv om det bare ble 2 samlingshelger ble jeg litt kjent med flere av de andre og det var veldig fint å kunne diskutere med andre studenter. Jeg trodde på forhånd at det bare skulle være unge, ekstremt veltrente mennesker som studerte til å bli PT. Så det var veldig fint å se at det var en veldig variert gruppe, både i alder og fysisk form. Du trenger ikke å ha store biceps og ruter på magen for å bli en god PT.

 

Hva skal du bruke studiet til?

 

Jeg har en vanlig jobb, så tidsmessig er det begrenset. Men, jeg skal hjelpe noen som ønsker endringer i livet sitt. Som alkoholiker har jeg selv gått gjennom store endringer, og jeg er opptatt av å kunne vise andre en vei som tar dem dit de får det bedre med seg selv. Det er jeg godt igang med og jeg elsker det.

 

Vil du også bli personlig trener? Meld deg på her!

Publisert: 03.09.2021 KL. 11:53
Kategori: Siste Artikkel
ds
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.
Hvilken funksjon har glutamin på helsen?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.