Forelesere

Det vil bli lagt til flere forelesere etterhvert som programmet endres.

Halvor Lauvstad (NO)

Halvor Lauvstad jobber til daglig som generalsekretær i Norges Skøyteforbund, men har sin yrkesmessige bakgrunn fra treningsbransjen, blant annet som PT ansvarlig og produktsjef i SATS Norge, daglig leder hos utstyrsleverandørene Norsk Fitness (Nå Qicraft), og Mylna Pro.

Juma Iraki (NO)

Juma Iraki er utdannet personlig trener og har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. Han har også videreutdanning i idrettsernæring gjennom den Internasjonale olympiske komite’ (IOC).

Melina Magulas (NO)

Melina er toppidrettsutøver innen langrenn og er ansvarlig for utholdenhet og fysisk aktivitet hos AFPT. Hun jobber til daglig som fysiolog og har blant annet vært fagperson i ulike TV programmer med helse som tema.

Elaine Bloom (NO)

Elaine driver www.elainebloom.no, og har solid, allsidig og bred erfaring som coach, mental trener, foredragsholder, foreleser, mellomleder, karriereveileder og pedagog.

Tommy Lande (NO)

Tommy har et brennende engasjement rundt trening, smerte og skader, samt nervesystemets tilpasning til trening- noe som kommer frem på hjemmesiden hans, www.prehabtrening.no.

Soroush Jozani (NO)

Soroush sin store lidenskap innen trening er CrossFit og prestasjonsrelatert trening. Han har tatt de fleste videreutdanninger i CrossFit og performance coaching, både fysisk og mentalt.

Ian Houghton (GB)

Ian har i 15år jobbet med helse og prestasjon med alt fra engelsk Premier League fotball til den kronisk smerte preget eldre populasjonen. Ian prøver å se og evaluere hele mennesket før behandling med rådgivning, kunnskap og bevegelse/trening.

Jørgen Norheim (NO)

Jørgen er genuint interessert i mennesker og hva som skjer med dem ved endringsprosesser. Herunder også hva som skal til for å nå de målene man setter seg på best mulig måte.

Espen Arntzen (NO)

Espen is the founder and owner of AFPT and alos the founder of the foundation Sunne Barn, a foundation established to give better health and education for children in Norway.