Praktisk informasjon

Denne gangen på norsk!

Årets Convention har tatt til seg tilbakemeldingene fra tidligere år og vi gjennomfører dette i år på NORSK med NORSKE forelesere og både praktiske og teoretiske forelesninger.

Vårt mål er å gi Deg som Personlig Trener, instruktør eller bare treningsinteressert muligheten til å få inspirasjon, ny kunnskap og møte likesinnede.

Oslofjord Fitness Convention

I år arrangeres AFPT Convention i samarbeid med Oslofjord Fitness Convention. Og alt vil foregå på Oslofjord Convention Center som ligger vakkert og usjenert til ved kysten mellom Stokke og Tønsberg, ca. 1,5 timers kjøring fra Oslo.

Du kommer hit enklest med bil, men det finnes også flere offentlige transporttilbud i nærheten.

Med Sandefjord Lufthavn Torp kun 20 minutter unna og to timers kjøring fra Oslo Lufthavn Gardermoen, er konferansesenteret lett tilgjengelig både fra innland og utland. Mellom Oslo Lufthavn Gardermoen og Tønsberg eller Stokke er det direkte togforbindelse via Oslo Sentralstasjon.

Overnatting

Oslofjord Convention Center disponerer 700 leiligheter med inntil 3000 sengeplasser på selve konferanseområdet. Leilighetene er moderne og lyse. Alle leiligheter har Internett-tilgang og Hotell-TV som gjør det mulig å følge det som skjer i salen fra TV-skjermen i leiligheten. Alle leiligheter er røykfrie. Vi har også gleden av å tilby hyggelige terrasser eller uteplasser.

Overnattingen bestiller du selv ved å trykke på knappen under:

Bestill overnatting

Sjekk ut alle fasilitetene

BELIGGENHET

VEIBESKRIVELSE

Fra E18 (mellom Tønsberg og Sandefjord)
Ta av fra E18 til Stokke RV 303.
Følg deretter skilting til Oslofjord Convention Center.

Fra Tønsberg/ Horten (via RV 312)
Kjør til rundkjøringen ved Jarlsberg travbane og følg RV 303 mot Stokke.
Etter ca. 5,4 km er det skiltet til Oslofjord Convention Center.

Parkering

Oslofjord har omkring 1750 parkeringsplasser på eget område. Ved enkelte arrangementer vil vi benytte oss av fjernparkering i tillegg. Dette vil bli spesifisert under det aktuelle arrangement.

TRANSPORT

Buss

Rute 130 går mellom Tønsberg og Stokke via Melsomvik. Nærmeste stoppested er Tufte, som er 1,4 km unna Oslofjord. Bussruter finner du hos Vestviken Kollektivtrafikk. Vi samarbeider med Kalsvogna turbuss som tilbyr transport for små og store grupper fra alle destinasjoner i Norge.

Tog

Nærmeste togstasjon er Stokke (7 min unna med bil) eller Tønsberg (15 min unna med bil). Rutetider finner du hos NSB. Vestviken Kollektivtrafikk gir også informasjon om rutetider for tog. Klikk deg inn på Vestfoldbanen.

Taxi

Tønsberg Taxi AS: tlf. 33 30 11 11
Taxibussen Tønsberg AS: tlf. 980 02 222
Vestfold Taxisentral AS (Sandefjord): tlf. 33 42 02 00

Ferge

Mellom Horten og Moss er det jevnlig fergeforbindelse over Oslofjorden. Rutetider finner du hos Bastø Fosen. Fra Horten er det 25 minutters kjøring til Oslofjord.

Under 40 minutters kjøring fra Oslofjord er det fergeforbindelse både til Danmark (Larvik–Hirtshals) og Sverige (Sandefjord–Strömstad). Informasjon og rutetider finner du hos Color Line.

Flytransport til Oslofjord

Oslofjord ligger i nær avstand fra tre store flyplasser i Norge og er derfor et veldig tilgjengelig konferansesenter for kunder både i inn- og utland.

Les mer om flytransport