Elaine Bloom

Elaine er gründer og daglig leder av selskapet ProjectBloom. Hun er utdannet innen pedagogikk, emosjonell intelligens og selvledelse, kompetanseledelse og lærin...
Elaine er tilgjengelig som mentor i vår mentorordning.
5 klipp
5 x 60 min
5 timer samlet eller 1x2 + 1x3
NOK6 900,-
3 klipp
3 x 60 min
3 timer samlet eller delt opp
NOK4 500,-

Utdannelse:

  • Sertifisert innen nevrovitenskap ved MIT Sloan
  • Master i karriereveiledning fra Universitet i Sørøst-Norge
  • Bachelor i pedagogikk fra Universitet i Oslo
  • Executive Program som Kompetanseledelse og læringskultur. Coaching, mentoring og positiv psykologi. Executive coaching og Teamcoaching fra Handelshøgskolen BI:
  • Sertifisert NLP Leader Master Coach fra NLP Leadership ( nå Leading Edge )

Kompetanse

Elaine Bloom driver står bak www.karrierehelse.no – Karrierehelse skaper morgendagens arbeidsliv, og hun driver selskapet www.elainebloom.nofra usikkerhet til klarhet, ro og mening.

Hun er sertifisert innenfor nevrovitenskap spisset mot leder- og organisasjonsutvikling fra MIT Sloan. Hun har en mastergrad i karriereveiledning, er utdannet pedagog og sertifisert master Coach. 

Elaine har samarbeidet med AFPT siden 2012, og har hatt ansvar for å utvikle coaching og kommunikasjonsutdanningen, og har nå fagansvaret for mentaltrening. Videre har hun også forelest i salg og markedsføring og etikk. 

Elaine brenner for en helhetlig tilnærming til mennesket, og er særlig opptatt av karrierehelse. Hun er en svært ettertraktet karriereveileder, mental trener, coach, foredragsholder og fasilitator. Hun er tidligere avdelingsleder med resultat, personalansvar og driftsansvar, samt tidlgiere fagansvarlig leder og prosjektleder med fokus på karriereutvikling. Hun har bred erfaring i arbeide med nedbemanning, omstilling og organisasjonsutvikling. 

Elaine har jobbet nasjonalt og internasjonalt med flere tusen mennesker i alderen 16-64 år fra over 71 land, og mangfold, inkluderingskompetanse, sosial rettferdighet og fellesskap står sentralt i hennes arbeid. 

Elaine er fag- og utviklingsansvarlig for karriereveieldning på Universitet i Oslo, og jobber bl.a. med et spennende prosjekt ved Karrieresenteret ved Universitet i Oslo. Innovative og unike karrierestøtte som integreres som en del av studentenes utdanningsløp er under utvikling. 

Hun står for øvrig bak podkasten "Karriereveiledning med Elaine". Har YouTubekanalen «Karrieretips med Elaine», og er kjent fra serien "Karriereveilederen" fra NRK Nett TV

Foreleser på:

Foreleser på alle studier i temaene salg og markedsføring, kommunikasjon og mental trening i tillegg til utdanningen Mental Trener.

Utdanning og kurs

Utdanning

MIT SLOAN, Management Executive Education
Neuroscience for Business
Universitet i Oslo
Master i karriereveiledning ved
Universitet i Oslo
Bachelor i pedagogikk
Handelshøgskolen BI
Kompetanseledelse og læringskultur. Coaching, mentoring og positiv psykologi. Executive coaching og Teamcoaching
Executive Program som

Kurs

NLP Leadership nå Leading Egde
Sertifisert NLP Leader Master Coach

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.