Våre forelesere

Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

#Team AFPT

- Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt.

«Alexander har lang fartstid i treningsbransjen og har jobbet som personlig trener siden 2006 og som foreleser siden 2009...»
«Andreas har sin kompetanse både som PT og innen sosiale medier.»
«Benjamin er utdannet Naprapat på og Personlig Trener utdannet fra AFPT.»
«Chris har flere års kunnskap som både trener og foreleser innen Personlig Trening.»
«Christian Pettersson var en av de første personlige trenerne i Norge og har trent alt fra meget profilerte personer til...»
«Dan er idag PT-ansvarlig for Premium PT - Din online trener, og jobber som pt hos EVO.»
«Darren Treloar er en tidligere profesjonel hockey spiller fra Toronto, Canada. Darren spilte og trente profesjonelt i ov...»
«Ansvarlig for AFPT kettlebells sertifisering.»
«Eirik har en mastergrad i idrettsfysiologi fra Norges Idrettshøgskole.»
«Elaine er gründer og daglig leder av selskapet ProjectBloom. Hun er utdannet innen pedagogikk, emosjonell intelligens og...»
«Espen er grunnleggeren av AFPT.»
«Halvor Lauvstad jobber som generalsekretær i Norges Skøyteforbund i tillegg til å være foreleser i AFPT.»
«Henning Holm er Daglig Leder i AFPT.»
«Ian Houghton er naprapat, performance coach og daglig leder av Scandinavian Health & Performance (SHP).»
«Inger Houghton, nutritionist og personlig trener. Har siden høsten 2011 jobbet som hovedansvarlig for ernæring og person...»
«Ingrid har en mastergrad i idrettsbiologi fra Norges Idrettshøgskole og en doktorgrad i fysiologi fra Universitetet i Os...»
«Jon-Ivar eier Momentum Trening, og jobber der som rehab trener og personlig trener. Han foreleser på vår PT-utdanning og...»
«Juma Iraki har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi og er utdannet personlig trener.»
«Kamil Hagberg har lang fartstid som gründer og Personlig trener. Han er også kjent for å være personlig trener til den...»
«Karar Joda er PT salgsleder i Family Sportsclub og har lang fartstid i treningsbransjen. Utdannet PT hos AFPT og med erf...»
«Katrine er utdannet førskolelærer og fysioterapeut og jobber til daglig som leder for en avdeling som håndterer muskel-...»
«Kine er i dag Markedsansvarlig hos AFPT. Kine har 20 år med salgs- og markedsføringsbakgrunn bak seg.»
«Kristin har en bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske høyskole, personlig trener og gruppetreningsinstruktør fr...»
«Line har en bachelorgrad i ernæring fra Bjørknes Høyskole i Oslo, og PT utdannelse fra AFPT. Line var den første som ble...»
«Lise hjelper deg når du har spørsmål i forbindelser med fakturaer og betaling»
«Magnus er utdannet idrettsfysiolog (MSc). Etter 5 år på Norges Idrettshøgskole gikk han ut med en mastergrad i Fysisk Pr...»
«Mari er utdannet fysioterapeut.»
«Martin jobber som administrasjonsansvarlig i AFPT.»
«Fysioterapaut, crossfit coach, kostholdveileder og idrettsutøver. Nå også foreleser for AFPT sin videreutdanning Functio...»
«Melina er en av de aller nyeste tilskuddene til AFPT.»
«Morgan jobber som Personlig Trener og foreleser hos AFPT.»
«Scott er regionsansvarlig for PT i SATS og er en av Norges mest erfarne personlig trenere. Du finner ham på de praktiske...»
«Simen Aaslund foreleser om utholdenhetstrening for AFPT.»
«Soroush er deleier av ATA treningsutstyr, produktutvikler i Actic-kjeden og eier/driver av CrossFit Asker.»
«Stian skriver en doktorgrad i biomekanikk som omhandler muskelmodelleringer i knebøy. I tillegg jobber han som online PT...»
«Tomas Fjeldberg har siden 2007 opplevd stor suksess som Personlig trener. I ELIXIA har han vært en av de mest selgende P...»
«Tommy har jobbet som Personlig trener i over 10 år.»
«Elisabeth jobber til daglig som høyskolelektor ved Høgskolen i Volda, der hun m.a. forsker og underviser innen fysisk ak...»
«Helga jobber til daglig som førsteamanuensis ved Høgskulen i Volda, der hun forsker og underviser innen fagene idrettsps...»
«Kjetil jobber til daglig som førsteamanuensis ved Høgskulen i Volda, der han forsker og underviser innen fagene fysiolog...»
«Mailinn jobber til daglig som høgskolelektor ved seksjon for idrett og friluftsliv ved Høgskulen i Volda.»

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.