Kamil Hagberg

Kamil Hagberg har lang fartstid som gründer og Personlig trener. Han er også kjent for å være personlig trener til den Olympiske vinneren i roing Olaf Tufte.

Å jobbe som personlig trener

Mitt navn er Kamil Hagberg og jeg valgte personlig trener utdanning i utgangspunktet fordi jeg ville lære mer om noe jeg syns var gøy, derfra bestemte jeg meg for å gjøre det til mitt arbeid, noe som siden har akkumulert til mange spennende prosjekter, og retninger. - Forteller Kamil Hagberg

 

Hvordan har dette yrket påvirket Kamil Hagberg?

Jeg var så heldig å innse tidlig at yrket ikke handlet om min interesse for trening, eller meg som trener, men det å bry seg om, og å stille opp for andre. Uavhengig av nivå på utøver/kunde så er jobben å skape en arena av trygghet ovenfor personen som står foran deg. Tryggheten til å være ærlig, motet til å foreta nødvendige tiltak, og å tørre å prestere innenfor de rammer satt for enkelte prestasjonen. Først på denne arenaen oppnår man synergien som skaper en god relasjon mellom coach, og coachee og til syvende og sist støtter opp under ønsket resultat.

"Det har påvirket meg i mine relasjoner, i farsrollen og forbi" - Kamil Hagberg

 

Hva brenner du mest med ved å være personlig trener?

Lærdom, og gode opplevelser. Jeg klarer fysisk ikke å stoppe min nysgjerrighet ovenfor coaching faget. Det er alltid mer å utforske, og å lære.

Det beste med å være foreleser er å kunne bidra til å la elevene utforske matrisen av yrket, livet, menneskene og faget. Det finnes så mange måter å la dette yrket utspille seg på, men alle måtene begynner naturligvis alltid med eleven, og hans/hennes ambisjoner. Det er mye lettere å navigere når man har et overblikk, i min erfaring er det å få overblikket nøkkelen til å lykkes da det bidrar til klarhet, og uten denne klarheten er det lett å la seg distrahere, miste fokus, som igjen skaper en berg og dalbane av dårlig beslutninger som raner en for ens drømmer og selv-realiseringer.

Dette er like relevant for eleven og PT´n, som for kunden de skal støtte. Jeg gleder meg alltid til å bli kjent med, og å kunne bidra til kommende trenere som skal sette sitt avtrykk på menneskene, og bransjen. Det skaper en synergi som også for min del tilbyr mye lærdom, og personlig utvikling.

Hvorfor foreleser for AFPT?

Jeg begynte som elev på PT utdannelsen i 2011, så det er veldig spennende å kunne være en del av teamet som bidro til min start som trener. AFPT er på mange måter et «kunnskapsmekka» der du finner så mange av de dyktigste foreleserne på alle relevante fag for å lykkes i denne bransjen. Det er flere ting som gjør AFPT til et appellerende sted å forelese, men etterlevelsen mellom ord, og handling står øverst på listen. Fra start, underveis, og etter endt utdanning er det høyt fokus på å ivareta studenten, og tilrettelegge for suksess i yrket. - Forteller Kamil Hagberg

Erfaring

  • Personlig trener for Olaf Tufte
  • Fysisk trener og coach i nesten 10 år
  • Jobbet med idrettsutøvere på nasjonalt nivå i Functional fitness
  • Selvstendig næringsdrivende siden tidlig 20 årene
  • Horten FFK, PT studio Frem.365 - JUSTGYM
  • Laget reklamefilmer, utviklingsprogrammer for bedrifter og vært foreleser ved SAFE
  • Gründer av Crossfit Horten

Utdanning og kurs

Utdanning

Personlig Trener

Kurs

NLP Core Skills
NLP
NLP New Code
NLP
NLP Classic Code
NLP
NLP Master Practitioner
NLP
NLP Trainers Training
NLP
Cognitive Behavior Therapy
Life Coaching
Hypnotherapy
Mental trener for idrett og helse
Olympic Weightlifting Coach
CrossFit Kids
Gymnastics Coach
Movement & Mobility
CrossFit LVL 1

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.