Kristin Vebner

Kristin har en bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske høyskole, personlig trener og gruppetreningsinstruktør fra Safe Education. Jobber i dag som Brand Manager i Midsona AS, gruppetreningsinstruktør på SATS og foreleser hos AFPT.

Kristin har jobbet som ernæringsrådgiver med fokus på vektreduksjon/vektoppgang, allergier, intoleranser, diabetes og andre livsstilssykdommer. Kristin har alltid vært opptatt av å jobbe med mennesker. Det å kunne gjøre en forskjell å bidra til at hverdagen til andre blir bedre er en fantastisk gave. Hun har lang fartstid som foreleser og er takknemlig for å ha en meningsfull jobb. Det beste med å undervise er å kunne bli kjent med andre mennesker som har samme interesser som seg selv, og som er ivrige etter å lære enda mer om hvordan kroppen fungerer. Hun synes det er utrolig givende å kunne få mulighet til å dele sin kunnskap til andre om et spennende felt som stadig er under utvikling. 

 

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.