Magnus Haugan

Magnus er fagansvarlig på CrossFit Oslo/Functional Fitness Group og har jobbet som foreleser, fysisk trener og coach/PT innenfor treningsbransjen i over 10 år. 
Magnus er tilgjengelig som mentor i vår mentorordning.
5 klipp
5 x 60 min
5 timer samlet eller 1x2 + 1x3
NOK6 900,-
3 klipp
3 x 60 min
3 timer samlet eller delt opp
NOK4 500,-

Å jobbe som personlig trener

I utgangspunktet ser jeg på meg selv som en fysisk trener som ønsker å få andre til å prestere bedre og oppleve mestring. Men å prestere bedre er ikke bare for toppidrettsutøvere som ønsker å øke sin prestasjon i sine respektive idretter. For 99 % av befolkningen handler det om å prestere bedre i hverdagen. Å prestere bedre i hverdagen handler først om fremst og å forbedre helsen. Da er økt kondisjon, styrke og utholdenhet viktige egenskaper for å få en bedre hverdag.

Veien mot idrettsfysiolog og fysisk trener startet tidlig da trening ble et verktøy for å forbedre sin fysiske kapasitet. I tillegg har jeg en bror og nære venner som spiller fotball profesjonelt. Det å bidra til at de får bedre forutsetninger fysisk har alltid vært svært viktig for meg. Etter litt research fant jeg ut at Norges Idrettshøgskole tilbydde den studieretningen jeg trengte for å kunne utdanne meg og spesialisere meg mot fysisk prestasjon.

Hvorfor foreleser for AFPT?

Jeg har alltid sett på AFPT som den fremste aktøren i Norge når det kommer til utdanning av nye personlige trenere, med en visjon om å gjøre Norge til verdens sunneste land.

Det å få muligheten til å undervise i emner jeg brenner for hos en så sterk aktør er jeg utrolig stolt over og takknemlig for. I tillegg til å være så heldig å få forelese, samtidig som jeg får representere AFPT, får jeg også brukt AFPT som personlig læringsplattform på grunn av det råsterke fagmiljøet og dyktige forelesere, som jeg er så heldig å kunne kalle kollegaer.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.