Hvordan lykkes som online coach

Bli din egen sjef og jobb når du vil, fra hvor du vil

Denne utdanningen gir deg muligheten til å kombinere hobbyen din og jobben din i en unik kombinasjon. Dette er første steget mot din nye drømmehverdag.

Ta utdanningen i ditt tempo
Få kunder samtidig som du studerer
Ingen behov for tidligere erfaring
Jobb fra hvor du vil, når du vil
Lær hvordan starte din egen bedrift
Maler og verktøy du ikke finner andre steder

Du kan starte i dag hvis du ønsker

Du kan starte som online coach allerede i dag hvis du ønsker det

Jobb fra når og hvor du vil

Som online coach har du muligheten til å jobbe fra når og hvor du vil

Kan gjøres ved siden av skole og jobb

Du kan gjøre det ved siden av skole og/eller jobb uten problemer

Prosessen er testet og bevist

Markus og andre online coacher har vært igjennom prosessen før deg og lykkes

Lær av en som har fått det til selv

og som har hjulpet andre gjøre akkurat det samme!

Alle flater

Markus Haugen

Uten noen erfaring eller nettverk, startet Markus som online coach i 2019 og bygde seg selv opp til over 100 aktive kunder.

Her er noe av det han har fått til med hardt arbeid over tid:

Dedikert de siste 4 årene til å leve som fulltids Online Coach.
Bygge opp eget firma og hjulpet andre coaching selskaper lykkes.
Hjulpet andre fra 0 kunder og ingen erfaring til fulltidsjobb som Online Coach.
Holdt en rekke foredrag og webinarer om online coaching.
Bygget en anerkjent merkevare med eksponering på TV2, VG, NRK, Aftenposten.
Aktiv foreleser ved AFPT (Akademiet for Personlig Trening)
Over 6 år med faglig utvikling og forskning på høyt nivå

Hvorfor skal du høre på Markus?

 1. Suksessfull Online Coach: Markus har etablert seg som en av Norges fremste Online Coacher og blitt en nøkkelfigur i bransjen.
 2. Hjulpet Andre til Suksess: Markus har mye erfaring og en lang bakgrunn med å bistå enkeltpersoner og selskaper.
 3. Praktisk og resultatdrevet tilnærming: Med Markus' metode har online coacher uten tidligere erfaring økt sin kundebase fra 0 til 30, 40, og til og med 50 kunder på bare 90 dager.
 4. Beviste Metoder: Metodene han bruker er utviklet over flere år og har bidratt til hans anerkjennelse i online coaching-bransjen.
 5. Over 100 aktive kunder på en gang: Markus har selv håndtert over 100 aktive kunder samtidig, noe som har gitt ham friheten til å reise, være sin egen sjef, og ha full kontroll over sin hverdag.

Book et gratis og uforpliktende veiledningsmøte med Markus

Book et gratis møte

Finn ut hvordan

Hvordan jobbe fra når og hvor du vil i verden som Online Coach

I en 100% digital jobb som online coach, har du den unike muligheten til å jobbe fra hvor som helst i verden. Alt du trenger er en stabil internettforbindelse og en PC.

Forestill deg å sende e-poster fra en kafé i Paris, følge opp kunder mens du er på en strand i Thailand, eller å planlegge din neste forretningsstrategi i ro og mak fra ditt eget hjem. Den ultimate friheten til å velge din egen arbeidsplass og livsstil er ikke lenger bare en drøm, det kan bli virkelighet.

1
Markus

Prosessen for å bli din egen sjef med en bevist 90-dagers prosess og få økonomisk frihet

Lyst til å bli din egen sjef? Drømmer du om økonomisk frihet? Vi gir deg de verktøyene, strategiene og veiledningen som har forvandlet livet til Markus Haugen og mange andre. Med en bevist 90-dagers prosess, kan også du ta kontroll over din egen økonomiske fremtid.

Ta kurset i ditt eget tempo, når det passer inn i din hverdag. Enten du er student, i full jobb, eller i en overgangsfase i livet, er denne utdanningen tilpasset deg.

2
Markus

Eksklusivt community med andre online coacher og mentorer

Det å tråkke stien alene kan være ensomt og litt skremmende. Det er her communityen kommer inn. Som student i "Hvordan lykkes som Online coach" blir du en del av en lukket gruppe der du sammen med andre studenter kan dele deres tanker, få hjelp og jobbe sammen mot målet om å lykkes. Dette samholdet, i kombinasjon med den kunnskapen du opparbeider deg gjennom utdanningen, legger grunnlaget for din fremtid som online coach. Husk at du ikke trenger å gå denne veien alene – vi står klare til å støtte deg på reisen mot dine mål.

3
Markus

Hva sier noen av studentene?

Scott og Majen
Catharina
Kaja
Vegard

Bli din egen sjef, og jobb fra hvor du vil, når du vil

Dette er en omfattende utdanning som tar deg fra å være en total nybegynner uten erfaring, til å bli en suksessfull online coach på kun 90 dager.

Ingen tidligere erfaring kreves
Kan gjøres ved siden av jobb og skole
Krever ingen til lite startkapital
Bli din egen sjef - jobb fra hvor og når du vil
Du kan starte i dag hvis du ønsker det

Et marked i ekstrem vekst, som fortsetter å vokse

I takt med den teknologiske renessansen og etterskjelvene av COVID-pandemien, har online coaching skutt fart og festet seg som en av de mest ettertraktede tjenestene i vår tid

Flere skaffer seg en personlig trener de aldri møter
Kilde: NRK.no
Online fitness-markedet forventer en årlig vekstrate på 33.1% fra 2021 til 2027
Kilde: Essential Digital Fitness Industry Statistics In 2024
Online personal training is the future of fitness. That’s due to the convenience, cost-effectiveness, and variety it provides.
Kilde: Why Online Personal Training is the Future of Fitness
Online coaching-markedet ble verdsatt til 3,2$ milliarder i 2022 og er forventet å vokse til 11,7$ milliarder innen 2032
Kilde: Allied Market Research
Hvordan lykkes som Online Coach

Hva er inkludert i programmet?

Eksklusivt community med andre online coacher

Bli en del av en støttende og engasjerende gruppe som forstår dine høyder og daler. Styrk dine ferdigheter, del erfaringer, og motta veiledning fra dem som har gått veien før deg. Gruppen kombinert med utdanningen legger grunnlaget for at du skal lykkes! Og det beste av alt? Du er ikke alene. Med et slikt nettverk ved din side, er det ingen grenser for hva du kan oppnå. Du er aldri alene i denne reisen; vi er her for å sikre at du lykkes.

Alle flater

Over 100 videoer som viser deg alt du trenger for å lykkes som online coach

I over 30 timer med detaljert videomateriale vil du få en omfattende forståelse av hvordan du kan lykkes som online coach. Dette dyptgående innholdet er spesiallaget for å utruste deg med både teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter, og spenner fra de grunnleggende prinsippene for online coaching til avanserte metodikker for sosiale medier, kunde innhenting, og forretningsstrategi. Forbered deg på å ta steget inn i en karriere som online coach med et sammensatt læringsmaterialet som leder deg gjennom hvert steg på veien.

Alle flater

Maler for salg, markedsføring, nettside, kundeavtaler, sosiale medier og mer

Utdanningen gir deg en unik tilgang til de samme malene og verktøyene som Markus har benyttet for å bygge opp sin egen suksessfulle online coachingvirksomhet. Du får innsikt i hvordan effektive salgsscript kan forvandle interesserte lyttere til engasjerte kunder, “rammeverk for effektiv oppfølging av kunder samt strategier for hvordan du kan forvandle dine sosiale medier til en salgsmaskin.

I tillegg til dette finner du dedikerte contentstrategier, rammeverk på hvordan bli trygg foran kamera, sette opp ditt helt eget studio og mye mye mer.

Alle flater

Lær hvordan du kan starte din helt egen bedrift og få full kontroll på regnskapet.

Vi har laget en helt egen modul til deg om regnskap og skatt. Denne inneholder 20 videoer laget av eksperter, tilpasset deg som skal jobbe som online coach.

Her lærer vi deg hvordan du skal opprette aksjeselskap og enkelpersonforetak. Er du usikker på hvilken selskapsform du bør velge? Vi besvarer det også.

Det er dog ikke alt. Vi har full forståelse for at regnskap og økonomistyring kan virke både skummelt og vanskelig. Derfor hentet vi inn erfarne revisorer og regnskapsførere for å utvikle denne delen modulen. Dette for at du skal være trygg på de regnskapsmessige valgene du tar.

Alle flater

Du får alt du trenger for å lykkes

Få full oversikt over hva du lærer i studiet

Trykk på hvert steg for å lese mer

Overordnet oversikt

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1

Mindset og rutiner for å lykkes som online coach

1.
Din nye hverdag som Online Coach
Hva skal til for å lykkes som Online Coach? Markus gir deg et fugleperspektiv over reisen til suksess. Hvilke fallgruver du vil møte på og hva vi videre skal igjennom i utdanningen. Dette er videoen som viser deg din nye hverdag som online coach.
2.
Finn ditt why
Hva skiller de som lykkes fra de som ikke? Markus forteller sin historie om hvordan han selv gikk fra å være handlingslammet til å ta action mot sine drømmer, og gir deg oppskriften på hvordan du skal gjøre det samme.
3.
Sett deg mål
En drømmehverdag kan virke stort og fjernt. Målsetting er et av de mest effektive verktøyene for å tegne opp veien så enkelt som mulig. Markus hjelper deg å sette de riktige målene for å nå ditt eksklusive drømmemål.
4.
Hvordan kontrollere kaos
Dette er videoen hvor du virkelig legger fundamentet for suksess. Hvorfor sliter jeg med å fokusere, føler meg ikke motivert, energiløs, ineffektiv.. Markus gir deg konkrete løsninger som bygger et solid fundament for suksess.
5.
Nøkkelen til suksess
Markus oppsummerer hvordan du skal sette sammen alle bitene i modul 1 til et solid fundament - nøkkelen til suksess, og tegner ut rammene for veien videre i utdanningen.
2

Regnskap og etablering av bedrift

1.
Veien mot god regnskapsføring
Vi beveger oss over i neste fase av utdanningen hvor Markus introduserer en viktig byggekloss i pyramiden - Bedriftsstruktur og regnskap.
2.
Hvordan prissette seg riktig
Et veldig viktig element som Online Coach er hvilken pris du skal ta for tjenestene dine. Hvor er balansen mellom for dyrt til at kunden dropper deg og for billig til at du taper penger. Markus tar deg gjennom alle variablene som bestemmer hvordan du skal prissette deg riktig.
3.
Kom i gang med Conta - få 4 måneders gratis abonnement
Elisabeth fra Conta gir deg en pangstart på regnskapsprogrammet Conta med 4 måneders gratis abonnement og tar deg selvsagt steg for steg igjennom hvordan sette dette opp. Videre presenterer hun overordnet hva vi videre skal igjennom i denne modulen.
4.
Opprett din virksomhet som Online Coach
Skal du velge enkeltpersonforetak eller aksjeselskap når du starter opp din virksomhet som Online Coach? Eksperter fra Conta kartlegger detalj for detalj fordelene og ulempene med de ulike selskapstypene og tegner ut flere scenario for deg.
5.
Registrering av Enkeltpersonforetak (ENK)
Elisabeth tar deg gjennom steg for steg hvordan du oppretter ditt helt eget enkeltpersonforetak gjennom regnskapsprogrammet Conta. Dette er en prosess gjort på noen få enkle steg.
6.
Registrering av Aksjeselskap (AS)
Elisabeth tar deg gjennom steg for steg hvordan du oppretter ditt helt eget aksjeselskap gjennom regnskapsprogrammet Conta. Dette er en prosess gjort på noen få enkle steg.
7.
Fakturering og MVA
Hva er fakturering? Når skal du egentlig betale MVA? Og hvilke fordeler kan du få på MVA-fradrag? Du vil få alle disse svarene i denne videoen, slik at du kan bekymre deg om det som er viktig - online coaching. Dette er en video fullpakket med god informasjon for deg som skal starte med regnskapsføring.
8.
Hvordan ta betalt i praksis (fakturering)
Elisabeth tar deg stegvis gjennom hvordan du fakturer en kunde. Dette er en av måtene du kan ta betalt fra kunder. Hun forklarer de ulike alternativene du har når du fyller ut en faktura, og hvordan du skal sette opp en faktura ut i fra din spesifikke situasjon.
9.
Opprett betalingsabonnement for kundene dine
Hvordan unngår du å måtte manuelt sende ut faktura til kundene dine hver enkelt måned? Du setter en faktura på repetisjon. Dette er veldig enkelt når du har et godt regnskapsprogram. I denne videoen viser Elisabeth deg hvordan du kan gjøre dette i Conta.
10.
Valg av riktig regnskapskonto
For å få et riktig regnskap er valg av riktig regnskapskonto en viktig faktor. Vi går gjennom hva de ulike regnskapskontoene står for og hvilke du skal velge i ulike scenarioer. Conta har også en dyktig AI som du kan bruke til å forenkle regnskapsjobben din.
11.
Hvordan føre regnskap i Conta
Vi setter opp regnskapssystemet, tar for oss hvordan registrere nye kjøp, hvilke kostnadskontoer du kan bruke og hvordan registrere betalinger. Er du ikke en mester på regnskap fra før av, kan du kalle deg det nå!
12.
Hvordan registrere kvitteringer på under 30 sekunder
Elisabeth demonstrerer hvordan du enkelt kan bruke mobilappen til å registrere kvitteringene dine opp mot regnskapet ditt i Conta. Dette gjør bokføring til en enkel rutine istedenfor en irriterende byrde.
13.
Hvordan bokføre uttak fra ENK
Elisabeth viser hvordan du som privatperson skal bokføre uttak fra ditt enkeltpersonforetak på en enkel og oversiktlig måte.
14.
Alt du må vite om skatt
Skatt kan virke som et stort, skummelt og vanskelig tema, men det trenger på ingen måte å være sånn. Vi går gjennom ord og uttrykk som gjør det enklere for deg å få en forståelse for fagfeltet, og gir deg svaret på de mest vanlige spørsmålene og “mytene” som mange lurer på. I tillegg til dette tar vi en grundig gjennomgang i forskjellene på ENK og AS når det kommer til hvordan du skal skatte og en fullstendig oversikt over fristene du trenger å overholde slik at du kan legge bekymringene rundt skatt til side.
15.
Hvordan bokføre forskuddsskatt i praksis (ENK)
Når du har betalt forskuddsskatten i enkeltpersonforetaket ditt så skal dette bokføres i regnskapsprogrammet. Elisabeth viser deg steg for steg enkelt hvordan dette gjøres slik at du slipper å prøve deg frem.
16.
Hvordan bokføre forskuddsskatt i praksis (AS)
Når du har betalt skatt for aksjeselskapet ditt så skal dette bokføres i regnskapet. Her viser Elisabeth deg hvordan du skal legge forskuddsskatten som du betaler på starten av året.
17.
Hvordan du kan få fradrag på skatten
Dette er en godbit. Her er hvordan du kan få fradrag på skatten som bedrift, og i praksis betale mindre skatt, helt lovlig.
18.
Alt du må vite om lønn
Når du skal ta ut lønn enten om det er til deg selv eller andre ansatte i din virksomhet er det noen ting du må tenke over. Elisabeth gir deg en fullstendig oversikt over alle aktuelle punkter slik at du kan være sikker på at dette blir gjort riktig.
19.
Lønn i praksis
Steffen fra Conta trykker seg gjennom hvordan du skal kjøre ut lønn steg for steg. Her vil du få en forklaring på alle elementer og kunne se eksakt hvordan dette blir gjort slik at alt du trenger å gjøre vil være å klikke deg etter i ditt eget regnskapsprogram. Det blir gjennomgått både hvordan du kan sette opp fast lønn og timelønn slik at du kan velge det som passer deg eller dine ansatte best.
20.
Ressurser for hjelp
Om du trenger ekstra hjelp til regnskap deler Conta i denne videoen veldig gode ressurser for hvordan du kan få dette, i tillegg til andre ressurser som vil hjelpe deg med ditt eget regnskap.
21.
Strategisk reinvestering som Online Coach
Så nå har du forhåpentligvis fått litt mer kontroll på regnskap
3

Gjør om dine sosiale medier til en salgsmaskin

1.
Velkommen til din nye arbeidsplass
Nå starter den virkelige reisen som Online Coach, og Markus tar oss gjennom hva vi har i vente. Det er nå du skal plukke opp mobiltelefonen din for første gang som din arbeidsplass.
2.
Sett superkrefter på Online Coachingen din med sosiale medier
Hvorfor skal du være på sosiale medier? Hvor viktig er det å være synlig, følger du zebra-prinsippet? Hvordan fungerer dette med community, nettverking og trenger du egentlig personlig merkevare? Alle disse punktene tar vi for oss når vi dykker inn i de store sosiale medier, velkommen inn.
3.
Hva skiller de forskjellige plattformene på sosiale medier?
Vi har en haug av forskjellige plattformer å velge mellom på sosiale medier. Hva skiller egentlig hver enkelt, og hvilken skal du velge? Markus åpner skattekista og fyller den opp med verktøy av gull, slik at du kan bli en mester på plattformen som passer deg best (Ja, han åpner bokstavelig talt skattekista). Kanskje du til og med er klar for multiplatform-strategien?
4.
Den beste plattformen for deg som online coach
Etter å ha brutt ned “de syv mektige” i detalj i forrige video er det på tide å action. Det er på tide for å bestemme seg for hvilken plattform du skal gå for, og hvilken strategi du skal følge. Du kommer ingen vei av å kun studere teori, så her hjelper Markus deg sette i gang på din plattform i dag.
5.
Din blueprint for suksess på sosiale medier
Det er ingen hemmelighet at det befinner seg mange mennesker på sosiale medier, så da er spørsmålet: Hvordan skal du skille deg ut? Hvorfor skal en kunde velge deg fremfor andre? Finn frem papir og kvess blyanten, her kommer det mange godbiter.
6.
Bygg din digitale merkevare
Merkevare som Online Coach er sannsynligvis mye viktigere enn du tror, men kanskje ikke på den måten du assosierer det på. I denne videoen bryter Markus ned viktigheten av egen merkevare og hvordan du kan bruke dette som en avgjørende del av din strategi på sosiale medier som Online Coach. Han viser også hvordan han selv har bygd opp sin egen merkevare til å sluse inn sine drømmekunder på autopilot.
7.
Contentstrategi Masterclass
Frem til nå har du fått kontroll på viktigheten av sosiale medier, rekkevidde og synlighet. Videre valgte du din plattform, bestemte din merkevare. Nå er det på tide å legge en contentstrategi. Markus går gjennom hvordan bestemme hva du faktisk skal poste på sosiale medier, hvor ofte du må poste og ikke minst hvordan blir du egentlig “god” til å poste på sosiale medier?
8.
Bygg din bilde- og videobank
Strategien er lagt, nå bygger vi selve postene. Markus deler sin helt egne strategi for hvordan han har publisert 500+ poster på TikTok og Instagram, som du også kan bruke til å aldri gå tom for virale idéer. Han viser også hvordan han selv strukturerer uken for å balansere sosiale medier opp mot alt annet i hverdagen.
9.
Hvordan bygge opp din coaching profil fra scratch
Dette er hvordan du bygger opp din konto fra 0 følgere på sosiale medier. Markus deler alt du trenger å vite for å vokse din plattform på sosiale medier, enten om du har 0, 100 eller 1000 følgere fra før. Han viser også hvilke feil han selv gjorde som førte til at han brukte flere år på det du kan klare på uker eller måneder.
10.
Nettside
Trenger du din egen nettside som Online Coach? Markus deler sine erfaringer rundt det å ha sin egen nettside og diskuterer i hvilke tilfeller det er verdt å investere i dette, og ikke.
11.
Oppsett av ditt kundeskjema
En av de beste mulighetene for å samle opp interesserte og samtidig legge grunnlaget for at den interesserte blir en faktisk kunde er å sette opp et kundeskjema. Markus tar deg med steg for steg hvordan du setter opp dette, og hva som er viktig for å optimalisere dette opp mot din målgruppe.
12.
Hvordan bruke sosiale medier som Online Coach
Til nå har vi gått gjennom veldig mye teori rundt hvordan sosiale medier fungerer, og hvordan du skal kunne vokse din plattform. Nå putter vi teori i praksis og Markus hopper inn på sin egen Instagram, og viser hvordan han bruker plattformen. Hvordan poster du stories og lager innlegg som er “inn”? Markus går gjennom alt dette og viser også hvordan han klarer å skille mellom fritid og jobb på sosiale medier.
13.
Fra amatør til ekspert på sosiale medier
Dette er en godbit! Markus oppretter en splitter ny Instagram-profil og viser helt fra scratch hvordan du setter opp en Instagram-profil som Online Coach. Hvordan skal du sørge for at profilen oppfattes som profesjonell? Hvordan velge navn, profilbilde, skrive bio, legge til kundeskjema og mye mer. Videre viser han hvordan du skal bruke contentstrategien til å velge hva du skal poste, hvordan du bruker Canva til å lage design og hvordan han selv tenker underveis når han lager poster.
14.
Ta action!
Vi summerer opp alt vi har vært igjennom i denne modulen og tar for oss konkrete steg for hvordan vi skal bruke all denne informasjonen på best mulig vis.
4

Hvem er kundene dine og hvor finner du de?

1.
Hvem skal du coache?
Du har til nå blitt kjent med deg selv, din virksomhet og valgt ut din digitale arbeidsplass. Men hvem er det du skal jobbe med? Det er på tide å finne ut hvilke type mennesker du ønsker å coache. Velkommen til modul 4.
2.
Vi identifiserer din nisje og ditt publikum
Det store gjennombruddet til Markus kom da han virkelig forstod viktigheten av å finne en nisje som Online Coach. Om det eksisterer et tiltak som på egenhånd kan løfte hele din virksomhet som Online Coach, er det hvordan du skal nisje deg inn mot ditt publikum. Markus sparer ikke på noen ting når han bryter ned hva en nisje er, hvordan nisjer påvirker deg i underbevisstheten hver eneste dag og hvorfor du som Online Coach må finne din spesifikke nisje om du skal lykkes. Til slutt samler han opp de 3 stegene du må gjøre når du skal finne din nisje som Online Coach.
3.
Sett et ansikt på din persona
Markus dykker videre inn i hvordan du skal finne dine drømmekunder, og unngå å få kunder du ikke ønsker å jobbe med. Hvordan skal du sørge for at du blir attraktiv for menneskene du ønsker å hjelpe? Og hvordan skal du enkelt skape dypere relasjoner med kundene dine slik at de ønsker å jobbe med deg? Dette og mer svarer Markus på i denne videoen. Nå skal vi sette et ansikt på ditt publikum.
4.
Kommunisere og få respons
En ekstremt viktig del som Online Coach er å finne ut hvilke kunder du ønsker å nå, men minst like viktig er, hvordan skal du egentlig nå de? Hvordan skal du få budskapet ditt til å treffe din drømmekunde? Hva skal du gjøre når menneskene du ønsker å selge coaching til, ikke svarer deg? Følg med for å finne svaret.
5

Hvordan skape godt innhold som engasjerer

1.
Kom i gang med å skape viralt innhold
Vi beveger oss mot det vi kan kalle slutten av del 2 i denne utdanningen. Nå skal vi komme i gang med å skape innhold som eksploderer på sosiale medier. Markus introduserer hva vi skal gjennom i modul 5, alt fra hvilket utstyr du trenger, til hvordan redigere og hvordan du effektivt kan skape innhold som treffer og skaper inntrykk til ditt drømmepublikum. (Psst, vi skal også hacke algoritmen). Velkommen til modul 5.
2.
Hindrer utstyr deg fra å lykkes som Online Coach?
Det store spørsmålet når du skal begynne å filme innhold er selvfølgelig, hvilket utstyr må jeg ha? Må jeg ha det nyeste dyreste kamera, profesjonelt oppsett og redigeringsekspertise? Markus viser deg hvor du enkelt og billig kan lage ditt eget profesjonelle oppsett, hvilke redigeringsprogram du kan bruke og typiske feilene Online Coacher gjør når det kommer til utstyr og generelt hva som hindrer deg fra å lykkes som Online Coach.
3.
Retorikk - Kunsten å kommunisere
Kommunikasjon er kanskje en av de aller viktigste egenskapene du kan mestre, og for en Online Coach er dette ekstremt viktig. I denne videoen skal vi se på hvorfor kommunikasjon er så viktig, hvordan du kan mestre kunsten å kommunisere, hvordan du skal ordlegge deg, kommunisere tydelig og hvordan du skal lage en kommunikasjonsplan for deg selv når du skal få frem et budskap. Markus går også igjennom hvordan han selv har brukt dette i sine egne poster.
4.
Hvordan gi verdi
Vi har snakket mye om hvor viktig det er å gi verdi, men hvordan gjør du egentlig dette? Hvordan skal du gjøre din plattform om til en som ditt publikum elsker å besøke? Markus viser deg 8 metoder du kan gjøre dette på, og bryter hver enkelt med eksempler, slik at du kan gjøre din plattform til en som ditt publikum elsker. Han viser deg også det han mener er den største feilen Online Coacher gjør på sosiale medier, og hvordan du skal unngå det.
5.
Komfort foran kamera
For veldig mange er det et stort steg å sette seg foran et kamera, stemmen begynner å skjelve, du glemmer hva du skal si, klarer jeg egentlig dette her? Dette er helt normalt, og tro det eller ei var det akkurat det samme for Markus da han startet. I denne videoen bryter Markus ned hva det er som holder deg igjen foran kamera, sin egen personlige reise til å bli komfortabel foran kamera, de ti bud for å bli komfortabel foran kamera, og en 3 stegsprosess med konkrete action steps du kan gjør for å skyve bort nervøsiteten.
6.
Videoredigering - Breakdown
Hvordan skal du egentlig redigere videoene dine? Markus plukker opp telefonen og går gjennom sin egen TikTok, Instagram- og Youtubekanal, og viser deg hvordan han har bygget opp sine videoer, og hvordan du kan gjøre det samme. Bli med på baksiden av Markus sine mest virale videoer, og se hva som skiller de som virkelig får mye engasjement og de som ikke gjør det.
7.
Videoredigering i Capcut
Capcut er et enkelt og gratis redigeringsprogram som Markus har brukt mye for å lage sine egne videoer der du både kan redigere fra telefon eller data. Enten om du har absolutt ingen erfaring eller allerede har redigert i Capcut tidligere så viser Markus deg steg for steg hvordan bruke programmet slik at du kan lage virale videoer på sosiale medier.
8.
Tekst videoene dine med Captions
Markus viser deg hvordan du enkelt kan bruke Captions til å legge til “trendy” teksting på videoene dine. På denne måten kan du enkelt øke kvaliteten på innholdet ditt, og sørge for at seerne holdes engasjert gjennom videoene dine.
9.
Videoredigering i Filmora
I denne videoen tar Markus deg gjennom hvordan du redigerer i Filmora. Dette er et redigeringsprogram som tilbyr litt flere funksjoner og effekter enn Capcut, og som er bedre egnet for bruk på datamaskinen. Markus viser deg det du som Online Coach trenger for å lykkes for å skape engasjerende innhold på sosiale medier.
10.
Hemmeligheten bak algoritmen
Vi skal trekke bak forhenget og se hva som skjuler seg bak disse beryktede algoritmene på sosiale medier. Hvordan fungerer de egentlig? Hvordan kan du hacke algoritmen slik at du kan bli det neste stjerneskuddet på din plattform? Dette er noen av spørsmålene som blir besvart i denne videoen. I tillegg vil du få konkrete verktøy for å identifisere deg og hvordan du skal være på sosiale medier.
11.
Ikke bli handlingslammet
Det som sannsynligvis hindrer flest i å poste godt innhold på sosiale medier er det faktumet av at de aldri kommer i gang. Det er kun når du faktisk publiserer, får feedback fra mennesker at du kan utvikle deg å plukke godene sosiale medier har å tilby for din online coaching virksomhet.
6

Hvordan få folk interessert i tjenestene dine

1.
Kundereisen
Vi setter oss ned og tar en titt på hvor vi befinner oss på reisen mot å lykkes som Online Coach. Markus oppsummerer det vi har vært igjennom til nå, og tegner ut veien videre, nå starter innhøstingen av fruktene vi har plantet. Du får presentert hele kundereisen og tegnet ut hvordan de neste modulene vil se ut. Nå begynner vi å nærme oss de virkelige gode sakene.
2.
Skap interaksjoner med følgerne dine
Vi beveger oss videre inn i kundereisen, til nå har vi funnet vår nisje og persona, valgt plattform og begynte å poste. Nå blir det neste spørsmålet; Hvordan starte en samtale med menneskene som følger deg? Finn frem penn og papir, og bli med når Markus brainstormer alle de forskjellige måtene han skaper interaksjoner med følgerne sine på, og hvordan du kan gjøre det samme.
3.
Fra interaksjon til dialog
Vi dykker videre inn i hvordan du kan skape interaksjoner og starte dialoger organisk. Markus viser deg i praksis hvordan du kan bruke lead-magnets, Q&A, poster, stories og mye mer til å få interaksjoner om til dialoger. Han tar også frem sin egen Instagram og viser hvordan du kan prate med potensielle kunder basert på hvor “sterke” leadsene er. Videre tar vi for oss hvordan du skal sette opp et tilbud til ditt publikum.
4.
Betalt annonsering - The holy grail?
Etter å ha lagt vår organiske strategi på sosiale medier tar vi en titt på betalt annonsering. Vi tar for oss først hva betalt annonsering er, og hvor du kan bruke det. Så ser vi på i hvilke tilfeller du som Online Coach kan bruke dette, og like viktig, når du ikke bør bruke det. Til slutt forteller Markus hva som er viktig for å få en annonse til å lykkes, og deler flere verktøy som du alltid kan bruke for å lage annonser som presterer.
5.
Leadshåndtering
Når du har lykkes med å skape interaksjoner og dialoger vil du oppleve at det er flere og flere mennesker å holde kontroll på. Noen ønsker mer informasjon, mens andre er bortimot klar for å bli kunden din, men hvordan skal du vite hvem som ville hva? Var det Stian eller Lars som ønsket hjelp med Benkpress? Når var det egentlig jeg skulle følge opp Synnøve igjen? I denne videoen deler Markus systemet han bruker for å holde kontroll på alle leadsene sine.
7

Salgspsykologi i praksis: Fra interessenter til kunder

1.
Hvordan bygge opp en dialog og booke et møte
I modul 7 beveger vi oss over på hvordan du skal selge inn tjenestene dine. Frem til nå har Markus kartlagt hvordan du skal fylle opp innboksen din med interesserte. Du har begynt å starte dialoger, men nå er spørsmålet; Hvordan skal du få menneskene i innboksen din til å faktisk kjøpe tjenestene dine? Markus viser deg hvordan du skal bygge videre på det du har lært om interaksjoner og dialoger til å lede samtalen opp mot å booke inn et møte. Han tar også for seg hvorfor du må selge inn møtet og ikke coaching, hvordan forberede seg til et møte, og hvorfor det å sende melding med pristilbud er det samme som å kaste penger i søpla.
2.
Tilleggsmal til din salgssamtale (Skreddersy ditt tilbud)
Markus deler en av salgsverktøyene som har hjulpet han lukke flere hundretalls salg over de siste årene som Online Coach. En av de mest vanlige innvendingene du kan få på en salgssamtale er at vedkommende må diskutere dette med noen andre, enten om det er foreldre, samboer eller en venn. Dette verktøyet vil ikke bare styrke salgsamtalen din, men også øke sannsynligheten for at vennen eller samboeren også tar en kalkulert avgjørelse.
3.
Psykologien bak salg
Du kan være den ”beste” Online coachen i verden, men klarer du ikke å selge inn tjenestene dine effektivt vil ditt potensial som coach aldri bli nådd, og mange vil gå glipp av den verdifulle hjelpen du kan tilby. I denne videoen vil du bli introdusert for kunsten og vitenskapen bak det å konvertere en totalt fremmed til en betalende kunde gjennom én enkelt videosamtale. Du vil lære alt fra hvordan du beroliger dine egne nerver før en salgssamtale til strategiene for å takle og overkomme innvendinger underveis. Utrust deg med ferdighetene du trenger for å sikre at din coaching karriere ikke bare er meningsfull, men også lønnsom.
4.
Gjennomgang av salgsmanus
Markus tar deg med steg for steg gjennom en salgssamtale når han deler sitt eget salgsmanus. Du vil få tegnet ut hvordan en slik samtale ser ut, hvordan du skal starte samtalen, føre den videre mot et salg og ikke minst hvordan lukke salget effektivt. Du vil også kunne laste ned Markus sitt manus.
5.
Hvordan skalere fra 40+ kunder
Når du begynner å få flere og flere kunder så dukker det opp nye spennende utfordringer. Markus viser deg flere verktøy som har vært avgjørende for hvordan han selv har skalert coaching tjenesten sin. Dette er hvordan du skalerer fra 40 kunder og oppover.
8

Effektiv onboarding av kunder og automatisering

1.
Forberedelser til effektiv kundehåndtering
Trodde salget var finalen? Da har du ikke kjent på gleden av suveren kundeoppfølging enda. Når avtalen er i boks, starter din mest kritiske opptreden. Det er nå du endelig skal få smake på hverdagen som profesjonell online coach og få et innblikk i de verdifulle ferdighetene og teknikkene som legger til rette for effektiv kundehåndtering.
2.
Markus sin 6 stegs modell for god onboarding
Utforsk Markus' seks steg til en vellykket onboardingsprosess. Denne videoen vil ta for seg betydningen av en strukturert onboarding og hvordan den kan skape en solid og profesjonell start for ditt forhold til nye kunder.
3.
Forventningsavklaring og retningslinjer (teori)
Lær hvordan en forventningsavklaring og tydelige retningslinjer kan redusere tidsbruken og forebygge misforståelser i startfasen av kundeforholdet. Denne videoen gir deg innsikt i viktigheten av å etablere et felles forståelsesgrunnlag fra begynnelsen.
4.
Hvordan du kommuniserer retningslinjene (praksis)
En teoretisk gjennomgang av hva som skal inkluderes når du utformer retningslinjer for kundeforhold. Denne videoen vil gi deg et eksempel og maler for hvordan du kan utforme effektive og tydelige retningslinjer.
5.
Viktige ting som MÅ være på plass før en oppstartssamtale
Denne videoen dekker essensielle forberedelser før en oppstartssamtale med nye kunder. Du lærer hva slags informasjon du trenger fra kundene dine, inkludert utstyrsliste, helseinformasjon og betalingsdetaljer, for å sikre en jevn og profesjonell start.
6.
Kunsten av oppstartssamtalen: Struktur og innhold (teori)
Oppdag hvordan du kan lede en effektiv oppstartssamtale. Denne videoen vil vise deg nøkkelkomponentene i en slik samtale, inkludert struktur, innhold, og kommunikasjonsteknikker, for å sikre at både du og kunden er godt forberedt for samarbeidet.
7.
Eksempel på oppstartssamtale (ekte opptak)
Se et reelt eksempel på en oppstartssamtale. Denne videoen gir deg en praktisk demonstrasjon av teoriene og teknikkene som er diskutert tidligere, og gir deg en bedre forståelse av hvordan en optimal oppstartssamtale skal gjennomføres.
8.
Sjekkliste for vellykket oppstartssamtale
Lær de viktigste elementene å huske på under en oppstartssamtale. Denne sjekklisten inkluderer kroppsspråk, holdning, miljø, tidsstyring og hvordan unngå forstyrrelser for å skape en profesjonell og engasjerende samtale.
9.
Personlig velkomsthilsen: Oppstartsvideo i chat
Finn ut hvordan en personlig video- eller lydhilsen kan gjøre en betydelig forskjell i begynnelsen av et kundeforhold. Du vil lære hvordan du kan bruke disse hilsenene for å skape en sterkere forbindelse med kundene dine.
10.
Oppfølgningstidspunkt og oppfølgningssamtaler
Hvilke kunder trenger tett oppfølging? Hvem trenger ikke? Hvordan identifisere dette? Når skal du følge opp kunder? Alt dette kommer i denne videoen.
11.
Effektiv tidsbruk per kunde
Utforsk hvordan du kan maksimere tiden du bruker på hver kunde. Denne videoen vil veilede deg i å finne den rette balansen mellom å gi god oppfølging og å opprettholde en effektiv arbeidsflyt.
12.
Gjennomgang og veien videre
En oppsummering av det vi har lært i Modul 8, og en diskusjon om neste steg for å videreutvikle din praksis som online coach. Denne videoen vil hjelpe deg å reflektere over lærdommene og planlegge din videre vekst og utvikling.
9

Følg opp dine kunder med profesjonalitet og kvalitet

1.
Strategier for optimalisering
Denne innledende videoen reflekterer kort over tidligere lærdommer og gir en oversikt over hva som vil bli dekket i Modul 9. Vi vil fokusere på viktigheten av å optimalisere din tilnærming til online coaching for maksimal effektivitet og suksess.
2.
Effektiv ukesplanlegging for online coacher
Oppdag hvordan du kan strukturere din arbeidsuke for å øke produktiviteten. Denne videoen gir deg verktøy og strategier for å administrere din tid effektivt, noe som er avgjørende når du er din egen sjef og styrer din egen arbeidsdag.
3.
Hvordan gi kunden mer og samtidig jobbe mindre
Lær hvordan du kan imøtekomme kundenes behov og ønsker om kontinuerlig læring, uten å øke din arbeidsbelastning. Denne videoen vil vise deg metoder for å gi verdi til kundene dine på en tidseffektiv måte.
4.
Få struktur i kundeoppfølgingen din
Oppdag hvordan du kan forbedre og revolusjonere måten du følger opp kunder på. Denne videoen deler verdifulle innsikter og metoder som har transformert måten du som coach kan interagere med og støtte dine kunder.
5.
Alt du trenger å vite om check-in teori
I denne videoen tar Markus for seg alt du trenger å vite for å gjennomføre en vellykket check-in. Hvor ofte skal du gjennomføre en check in? Når skal du gjøre det? Hvilke spørsmål skal du stille, og hva gjør du når kunder ikke leverer check-in? Alt dette får du svaret på.
6.
Check-in eksempel
Markus tar deg gjennom en faktisk check-in slik at du får se hvordan teorien fungerer i praksis. Her viser Markus også hvordan du kan anvende oppfølgingsmalene fra video 4 med en kunde.
7.
Hvordan hjelpe kunder med teknikk online
Utforsk hvordan du kan veilede kunder i teknikk gjennom en online plattform. Denne videoen gir deg innsikt i hvordan du kan gi detaljert og personlig teknikkveiledning, selv når du og kunden ikke er i samme rom.
8.
Hvordan bør du følge opp kunder med tett oppfølging
Denne videoen fokuserer på hvordan du kan gi tett oppfølging til kundegrupper som krever ekstra oppmerksomhet for å nå sine mål. Lær hvordan du kan strukturere og tilpasse oppfølgingsprosessen for å imøtekomme individuelle behov effektivt.
9.
Hvordan håndtere over 100 aktive kunder
Utforsk strategier for å håndtere over 100 aktive kunder uten å komprimere kvaliteten på oppfølgingen. Denne videoen gir innsikt i hvordan du prioriterer oppgaver og forvalte tiden din for å gi kvalitetstjenester til et stort antall kunder.
10.
Organiser din skylagring: Tips for oversikt og effektivitet
Lær hvordan du kan organisere og optimalisere din skylagring for å holde oversikt over kundedata og dokumenter. Denne videoen vil gi deg tips for effektiv bruk av verktøy som Google Docs og OneDrive.
11.
Det store bilde
Utdannelsen “Hvordan lykkes som Online Coach” er nå offisielt ferdig, og nå er det kun opp til deg å leve opp til tittelen. Jeg, Markus sender nå stafettpinnen videre til deg og ønsker deg masse lykke til videre på egenhånd. Du står nå foran en spennende vei der du kan forme din egen suksesshistorie. Jeg heier på deg og ønsker deg all den suksessen du fortjener. Kom tilbake til utdanningen når du møter på problemer på veien og trenger meg i ryggen!
10

Verktøy og strategier for vekst

1.
90-Dagers plan for suksess: Veien til 50+ kunder som online coach
Denne videoen fokuserer på strategier og planlegging etter endt utdanning, med målet om å hjelpe deg med å utvikle en konkret og effektiv plan for å nå 50 eller flere kunder som online coach.
2.
Sett opp din helt egen nettside
I denne videoen tar vi deg gjennom trinnene for å sette opp din egen nettside som online coach. Du vil få en gjennomgang av nøkkelkomponentene og hvordan de kan tilpasses for å maksimere din online tilstedeværelse og engasjement med klienter.
3.
Strategier for å samle inn testimonials
Denne videoen fokuserer på viktigheten av testimonials i salgsprosessen og gir deg strategier for å effektivt samle inn og utnytte kundeanmeldelser for å forbedre din online coachingvirksomhet.
4.
Markedsposisjonering for online coacher
Lær hvordan du kan posisjonere deg selv og din online coachingvirksomhet i et konkurransedyktig marked. Denne videoen vil vise deg teknikker for å bli et toppvalg i tankene til potensielle kunder i din nisje.
5.
Hva gjør du når kundene ikke biter på?
Hva gjør du når kunder ikke responderer som forventet? Denne videoen gir deg praktiske tips og løsninger for å vekke interesse og engasjement blant potensielle kunder, selv når ting ikke går som planlagt.
6.
Effektive lead magnets for å hente inn kunder
Lær om kraften til lead magnets for å tiltrekke nye kunder. Denne videoen vil forklare hva en lead magnet er og hvordan du kan bruke dem til å generere leads og øke din kundebase.
7.
Hvordan sette opp et kraftfullt tilbud
Denne videoen dykker inn i hvordan du kan utforme og implementere effektive tilbud for å tiltrekke og engasjere kunder. Lær om ulike typer tilbud, når de er mest effektive, og hvordan du kan tilpasse dem for å møte dine forretningsbehov og kundenes forventninger.
8.
Julekalender som et markedsføringsverktøy
Utforsk hvordan du kan bruke julekalendere som et kreativt markedsføringsverktøy for å øke engasjement og salg. Denne videoen vil vise deg når og hvordan du kan sette opp en julekalender for maksimal effekt.
9.
Dypdykk i TikTok for online coacher
Forstå hvordan du kan bruke TikTok effektivt som en online coach. Denne videoen gir deg en grundig gjennomgang av appen, dens funksjoner, og hvordan du kan bruke den til å bygge din merkevare og engasjere med potensielle kunder.
10.
X (Twitter) for online coacher
Lær hvordan du kan bruke Twitter til å styrke din online coachingvirksomhet. Denne videoen gir deg tips og strategier for å maksimere din tilstedeværelse på Twitter, og hvordan du kan bruke plattformen til å bygge nettverk og drive engasjement.
11.
LinkedIn for online coacher
Denne videoen tar for seg hvordan LinkedIn kan være et verdifullt verktøy for online coacher. Lær hvordan du kan optimalisere din LinkedIn-profil og bruke plattformen for nettverksbygging, markedsføring og merkevarebygging.
12.
Linktree for online coacher
Oppdag hvordan du kan bruke Linktree for å organisere og fremvise dine viktigste lenker på en sentralisert plattform. Denne videoen vil guide deg gjennom oppsett av Linktree, hvordan prioritere lenker og tolke analytisk innsikt for å forbedre din online tilstedeværelse.

Noen av tingene du vil lære

Fra A til Å

 • Vinnermentaliteten
 • Starte ditt eget selskap
 • Bygge en følgerbase og hente inn leads
 • Onboarding av nye kunder
 • Oppfølging og levering av tjeneste
 • Hvordan skalere og vokse

Praktiske verktøy

 • 90 dagers plan for å nå 50+ kunder
 • Hvordan lage kvalitetsposter effektivt
 • Markedsførings- og salgspsykologi
 • Maler for kundeoppfølging
 • Nisjedokument
 • Hvordan aldri gå tom for contentideer

Integrasjoner og løsninger

 • Spørreskjemaer
 • Betalingsløsninger
 • Informasjon om nettside
 • System for kundeoppfølging
 • Smart kalender
 • Markedsføring
En av Norges største utdanningsinstutisjoner for personlig trenere

10 000+ studenter har valgt AFPT

Smile

AFPT skal til enhver tid presentere det siste innen dette området og nye forskning og undersøkelser vil inkluderes i våre utdannelser. Målsetningen er å tilby den mest skreddersydde utdannelsen i Norge for Personlig Trening, samt hele tiden utvikle vårt tilbud til å bli den mest komplette utdannelsesinstansen innen trening, ernæring og helse. Utdannelsene vektlegger ny kunnskap og vil hele tiden forsøke å fremføre den siste kunnskapen innen trening, ernæring og helse. Studentene skal kunne forklare, motivere, demonstrere og inspirere klienter om og i metoder for å øke deres livskvalitet, helse og prestasjon.

Smile

Den utdannende skal ha kompetanse til å kunne identifisere behov, ønsker, evner og kapasitet hos individer og tilrettelegge trening og kosthold for at den enkelte skal oppnå sine bestemte mål. Dette, i kombinasjon med forståelse av og om de viktigste områdene relatert til sikker og profesjonell utøvelse av sitt yrke skal gjøre AFPT til markedets prefererte instans for utdannelse. Våre lærere er håndplukket basert på sine faglige og menneskelige egenskaper og anses blant de beste på sine felt i Skandinavia. AFPT vil kontinuerlig streve etter å tilgjengeliggjøre all kunnskap relatert til yrket i sin undervisning for å sette standarden innen Personlig Trening, ernæring og helse i Norge.

Ofte stilte spørsmål

Jeg har ingen tidligere erfaring, vil dette funke for meg?
Utdanningen er satt opp slik at den skal hjelpe deg uten noen tidligere erfaring. Den går steg for steg igjennom hvordan du bygger opp og utvikler din online coachingvirksomhet fra bunnen av. Du vil lære alt fra grunnleggende om å definere din målgruppe, opprette effektive markedsføringsstrategier, til å utvikle og levere kvalitetstrening og planer online. Videre vil du også få innsikt i hvordan du håndterer kundeoppfølging og vedlikeholder en vellykket online coaching-praksis. Vår målrettete tilnærming, kombinert med praktiske øvelser og eksempler, sikrer at selv uten tidligere erfaring, vil du være godt rustet til å starte og vokse din egen virksomhet som online coach.
Kan jeg lykkes som online coach ved siden av annen jobb eller studie?

Ja, det er fullt mulig å lykkes som online coach selv om du studerer eller har en annen jobb. Mange av våre studenter har klart å balansere fulltidsjobber eller universitetsstudier samtidig som de tar vår utdanning. De har gått fra å ha ingen eller et fåtall kunder til å bli fulltids online coacher.

Å være online coach ved siden av andre forpliktelser er ikke bare mulig, men også vanlig. For mange er det naturlig å gradvis gå over til fulltids online coaching, spesielt når man har økonomiske forpliktelser å ta hensyn til.

Det er viktig å huske på at resultatene du oppnår som online coach vil avhenge av den tiden og innsatsen du legger inn. Hvis du bare har noen få timer her og der tilgjengelig for online coaching, kan det ta lengre tid å etablere virksomheten sammenlignet med om du går all-in fra starten. Denne utdanningen er designet for å være fleksibel og tilpasses din individuelle situasjon, slik at du kan jobbe mot å bli en vellykket online coach i ditt eget tempo, samtidig som du håndterer dine andre ansvar.

Er utdanningen egnet for både nye og erfarne online coacher?

Ja, utdanningen er nøye tilpasset for å møte behovene til både nybegynnere og erfarne coacher. Nybegynnere vil lære hvordan de kan bygge opp sin online coaching-virksomhet fra bunnen av, mens de som allerede har erfaring vil få innsikt i hvordan de kan skalere og utvide sin kundebase. Markus Haugen, som har bygget opp sin egen suksessfulle coaching-virksomhet og hjulpet andre til å gjøre det samme, deler sine metoder og prosesser som fungerer uavhengig av om du er helt ny i feltet eller allerede er etablert.

Utdanningen fokuserer på viktigheten av god og riktig oppfølging ved bruk av effektive systemer, programvarer og metoder. Dette innebærer å effektivisere arbeidet for å håndtere en stor kundebase uten å ofre personlig tid, slik Markus selv har demonstrert med over 100 aktive kunder. Målet er å gi deg alle verktøyene du trenger, uavhengig av ditt erfaringsnivå, og deretter ligger det i dine hender å anvende denne kunnskapen. Vi vil gjøre vårt beste for å motivere og støtte deg på denne reisen. Men husk, det hjelper ikke å ha de beste verktøyene hvis du ikke bruker dem.

Hvem er denne utdanningen designet for?

Denne utdanningen er ideell for tre hovedtyper av personer:

 1. Nybegynnere uten tidligere erfaring: Hvis du er ny til konseptet med online coaching og har liten til ingen erfaring, er denne utdanningen skreddersydd for deg. Vi tar deg gjennom prosessen steg-for-steg for å hjelpe deg å bygge opp din virksomhet fra bunnen av.
 2. De med noe erfaring: For deg som allerede har noen kunder og ligger på mellom 10-50 kunder, vil denne utdanningen hjelpe deg å finpusse dine ferdigheter og øke kundebasen din betraktelig. Med fokus på effektive systemer, verktøy og programmer lærer du hvordan du kan skalere virksomheten din og følge opp dine nåværende kunder bedre og mer effektivt.
 3. Erfarne online coacher som ønsker å skalere: Hvis du allerede er en etablert online coach med en omsetning på 100.000+ kroner per måned, men sliter med å skalere videre, er dette programmet også for deg. Utdanningen fokuserer på avanserte strategier og systemer for å håndtere en stor kundebase effektivt. Markus´ egen erfaring med å håndtere over 100 kunder samtidig, og hans evne til å skalere sin virksomhet, danner grunnlaget for disse metodene.

I alle tilfeller, enten du starter fra null, har noen få kunder, eller ønsker å vokse videre fra en allerede god posisjon, tilbyr denne utdanningen de nødvendige verktøyene og innsiktene. Ved å følge Markus beviste metoder og systemer, får du kunnskapen og støtten du trenger for å lykkes som online coach.

Når, hvor og hvordan foregår utdanningen?
Utdanningen er fullstendig digital og tilgjengelig hvor som helst uten krav til fysisk oppmøte. Den har en rullerende oppstart med første modul tilgjengelig fra 1. januar, etterfulgt av nye moduler hver 14. dag. Utdanningen er strukturert kronologisk for å veilede deg gjennom oppbyggingen av din online coaching virksomhet. Fleksibiliteten gjør at du kan tilpasse læringen etter din egen tidsplan, akkurat som i en ekte online coaching setting.
Hvordan er utdanningen og eksamensprosessen strukturert?

Utdanningen er kronologisk oppbygd, hvor hver modul bygger på den forrige og må bestås for å gå videre. Det kreves minst 80% riktige svar på multiple choice-tester ved slutten av hver modul for å fortsette. Denne strukturen sikrer at du gradvis utvikler ferdigheter som er essensielle for suksess som online coach.

Ved å fullføre utdanningen, som inkluderer både teoretisk kunnskap og praktiske verktøy, vil du være godt forberedt til å identifisere og engasjere ditt publikum, effektivt selge dine tjenester og tilby grundig oppfølging til kundene dine. Utdanningen er praktisk orientert og gir deg tilgang til en rekke verktøy, programmer og metoder for praktisk anvendelse i ditt arbeid som online coach. I tillegg er det en egen modul dedikert til regnskapsføring med profesjonelle, for å gi deg en helhetlig forståelse av å drive en online coaching virksomhet.

Etter å ha bestått alle tester, mottar du et studiebevis. På dette stadiet er du forhåpentligvis allerede godt i gang med reisen mot å bli en fullbooket online coach.

Hva er prisen og betalingsmulighetene for utdanningen?

Utdanningen tilbys til varierende priser avhengig av din status: For frittstående deltakere er prisen 49.900 NOK, mens for tidligere AFPT-studenter og de som er en del av PT total, er prisen 43.000 NOK. Vi tilbyr også flere fleksible betalingsalternativer for å imøtekomme dine økonomiske behov:

 • Rentefri nedbetaling i opptil 24 måneder.
 • Standard betalingsløsninger gjennom AFPT.
 • Finansiering via SVEA Finans med mulighet for betaling fra 967 NOK/måned over den lengste betalingsplanen.

Ved å benytte SVEAs betalingsplan fra 967 NOK/måned, tilsvarer en (1) online coaching-kunde alt som trengs for å dekke utgiften til hele utdanningen. En vanlig online coaching-kunde betaler mellom 1000-3000 NOK i måneden for oppfølging, og det er realistisk å skaffe minst én kunde i løpet av utdanningen.

*Vær oppmerksom på at prisene kan variere og krever godkjent søknad fra AFPT eller SVEA. Det er også viktig å merke seg at antallet kunder man klarer å skaffe under utdanningen vil variere, og innsatsen du legger inn vil spille en ekstremt viktig rolle. Det finnes ingen garantier for at du vil skaffe kunder.

Får jeg personlig veiledning under utdanningen?
Personlig veiledning er ikke en integrert del av denne utdanningen, da den er designet på en måte som gjør dette unødvendig. Ved å følge utdanningen kronologisk og implementere Markus sine metoder og arbeidsark, bør du ha alt du trenger for å lykkes.
Får jeg et studiebevis, og hva skjer hvis jeg ikke består en eksamen?

Ved vellykket gjennomføring av utdanningen og etter å ha bestått alle eksamener, vil du få et studiebevis. Dette beviset er en anerkjennelse av din kompetanse og kvalifikasjon som online coach. Det er viktig å merke seg at denne utdanningen tilbyr langt mer enn bare et bevis. Den er spesifikt designet for å gi deg de nødvendige kunnskaper og ferdigheter for å etablere og utvikle din egen virksomhet innen online coaching. Med denne utdanningen får du verktøyene du trenger for å kunne drive din egen virksomhet og opptre selvstendig i arbeidsmarkedet. Studiebeviset vil være et viktig dokument som demonstrerer din beredskap til å håndtere utfordringer i en digital coaching-verden, og vil være nyttig hvis du søker jobb innenfor trenings- og helsebransjen, enten det er på et treningssenter, i en online coaching virksomhet, eller en kombinasjon av begge.

Hvis du ikke består en eksamen, vil du ha muligheten til å ta den på nytt etter tre uker. Det vil være en avgift på 1500 NOK for dette. Denne prosedyren sikrer at alle studenter har tilstrekkelig tid og ressurser til å oppnå de nødvendige standardene som kreves for sertifiseringen.

Inkluderer utdanningen treningsfaglig opplæring?

Denne utdanningen fokuserer på å utruste deg til å lykkes som online coach, og inneholder derfor ikke treningsfaglig opplæring. Det er et grunnleggende krav at du enten allerede har en godkjent personlig trener (PT)-utdanning, eller at du tar denne utdanningen i kombinasjon med en PT-utdanning. For de som ikke har en PT-utdanning, tilbyr AFPT en PT-utdanning som støttes av lånekassen, og det er mulig å kombinere dette med vår online coaching-utdanning for å få en pakkerabatt.

Selv om denne utdanningen ikke inkluderer treningsfaglig opplæring, vil du motta grundig opplæring i bruk av programvarer, verktøy og metoder som er sentrale for effektiv oppfølging og veiledning av klienter online. Du vil lære hvordan disse ressursene kan brukes til å gi optimal støtte og oppfølging. Utdanningen består av 9 moduler pluss en bonusmodul, og inkluderer en rekke videoer og omfattende innhold du ikke finner andre steder. For en fullstendig oversikt over hva utdanningen inneholder, kan du besøke landingssiden på aftp.no og se under "Overordnet oversikt".

Tilbyr dere bedriftsavtaler for online coaching-utdanningen?

Ja, vi tilbyr bedriftsavtale for utdanningen. Dersom du og din bedrift er interessert i dette, er dere velkomne til å ta kontakt med oss. En slik avtale vil være en utmerket investering for bedriften, da utdanningen gir ansatte de nødvendige ferdighetene og kunnskapen for å lykkes som online coach. Det vil ikke bare bidra til den enkelte ansattes profesjonelle utvikling, men også styrke bedriftens posisjon i bransjen som en profesjonell aktør.