AFPT dagen 2021

Folkehelse. Ordet har fått en ny betydning i året som har gått. Av den anledning dedikerer vi AFPT dagen 2021 til nettopp det- folkehelse.
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev

Om utdannelsen

Fysisk aktivitet er velkjent for effekten det har på helsen. Uansett hvor bra vi vet det er for oss sliter mange allikevel med å komme i gang. Nå, etter ett år med nedstenginger og andre utfordringer er det tyngre enn noen gang. Mange har blitt mindre aktive, funnet noen corona-kilo vi ikke burde funnet og sliter med å komme i gang igjen. Gjennom denne dagen skal vi ta for oss både de som trener fordi de må, de som trener fordi de vil, de som trener for å prestere, de som hjelper andre å finne motivasjonen. Samtidig skal vi finne fellesnevnere som kan gi oss og verktøy til å gjøre en forskjell, ikke bare for oss selv, men for andre.

I tillegg er denne dagen for deg som igjen vil møte likesinnede, få en motivasjonsboost etter et spesielt år, dele erfaringer, skape og frisker opp nye og gamle kontakter og komme i gang igjen, på ikke bare den fysiske, men også den sosiale arenaen.

AFPT ønsker med dette å belyse både verdien av fysisk aktivitet og sunnere valg, men også re-etablere det nettverket mange av oss har mistet det siste året. Dagen er gratis, inkluderer lunch og snacks, utdeling av AFPT Awards, premier som løfter frem personer som har gjort det lille ekstra og vi håper å se deg.

På grunn av situasjonen er plassene begrenset for å sikre dagens smitteverntiltak.

SKJEMA FOR DAGEN

0900-0915: Velkommen, skjema for dagen

0915-1015: Espen Arntzen- Folkehelse; hvordan står det egentlig til

1015-1045: Pause

1045-1145: Maria Ytre Hauge – Trening; medisin mot psykiske utfordringer              

1145-1200: Pause

1200:1300: Halvor Lauvstad - Vektreduksjon for kunder

1300:1400: Lunch

1400-1500: Øyvind Hammer- Motivasjon når det trengs

1500-1515: Pause

1515-1615 Michael Andreassen – Hvordan ta livet tilbake

1615-1630 Pause

1630-1730 AFPT Awards

1730-1800: Avslutning

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til info@afpt.no.

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.