AFPT dagen digital 2021

Selv om CORONA har satt en stopper for den vanlige gjennomføringen av AFPT dagen lar vi ikke det stoppe oss. Vi kjører AFPT dagen digital, gratis som alltid og håper å se deg.
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev

Om utdannelsen

Siden mars 2020 har normal gjennomføring av både undervisning og temadager vært vanskelig. Selv om vi er forhindret fra å kjøre vår normale og fulle AFPT dag så setter vi allikevel opp en digital gjennomføring og håper å kunne gi deg både faglige innspill, live podcast og litt motivasjonspåfyll. Vi vil også gjøre et antall treninger blant deltagerne

Tidspunkt
23. april 2021 Klokken 17:00-21:00

Innhold

  • Velkommen
  • Live-podcast om innsendte og direkte lytterspørsmål
  • Motivasjon- hvordan finne tilbake til "drivet" i en ny og annerledes hverdag
  • "Bulletpoints" fra Weight Trainer

Trekninger

I løpet av workshopen trekker vi følgende helt tilfeldig blant deltager:

  • 1x5 mentortimer fra valgfri sensor. Mentorløsningen kan du lese mer om her.
  • 1 Online Trainer
  • 5 vekter fra ABEL

Tilbud og presentasjoner fra samarbeidspartnere vil inngå for å fortelle deg hvilke fordeler det finnes ved å være en del av AFPT-familien.
 

 

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til info@afpt.no.

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss!

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.