Alle dine spørsmål besvart

Alle har spørsmål knyttet til trening, helse og ernæring. Selv om man kan mye og det er mulig å finne svar er det ofte ulike svar på samme spørsmål. Hva er det egentlig som stemmer? Her får du svarene.
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev

Om utdannelsen

I denne workshopen vil vi besvare alle dine spørsmpål knyttet til trening, helse og ernæring. Enten spørsmålet er privat og handler om deg og egen trening eller situasjon eller du jobber som trener og ønsker å få svar på spesifikke problemer så er dette stedet for deg.

Vi vil ta i mot spørsmål fortløpende og direkte under workshopen. Om du har spørsmål du vil skal være anonyme kan du sende de inn på forhånd eller du kan stille de under live-sending.  

Typiske spørsmål:

  • Hvordan bygger jeg muskler raskest mulig
  • Hvilke øvelser er best for ulike mål
  • Hvordan er muskelfibersammensetningen i ulike muskler
  • Hva er den beste treningssplitten
  • Hvordan gå raskest mulig ned i vekt
  • Hvilke kosttilskudd fungerer for ulike målsetninger
  • Fungerer stretching og i tilfelle hvorfor og hvordan
  • Hva er fleksibilitet og mobilitet
  • Hvor mye bør jeg trene
  • Fordeler og ulemper ved ulike dietter

Dette er bare noen av spørsmålene vi besvarer. Workshopen vil i tillegg filmes og vil være tilgjengelig for påmeldte i ettertid.

Advarsel: spørsmål knyttet til medisinske tilstander eller diagnostisering av disse, råd om behandling og andre tilsvarende saker vil ikke besvares da det er et område som er underlagt medisinske instanser.

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til info@afpt.no.

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss!

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.