Maksimal fettforbrenning og vektreduksjon

Vektreduksjon er det største argumentet for kunder for å kjøpe Personlig Trening og også en av de vanligste årsaken til at individer trener. Ønsker Du å bli den beste og skape de beste resultatene? Delta på denne fagsamlingen.

Fra175,- /mnd

* Gebyr/renter kan komme i tillegg

Om Maksimal fettforbrenning og vektreduksjon

Vektkontroll, vektnedgang og slanking er hovedargumentene for å benytte seg av PT i dag. Statistisk er 45% av alle kvinner og 30% av alle menn på diett, noe som gjør markedet enormt for en dyktig Personlig Trener.

Siden vi lever av å skape resultater er det viktig å kunne de siste og beste metodene for å oppnå målsetningen. Skal du selge PT, skal du skape raske resultater; kunnskapen på denne samlingen er uvurderlig.

Den enorme mengde med teorier og myter som omkranser fettforbrenning og slanking skaper lett et stort kaos for både kuner og trenere. Hva er det som fungerer best? Hvilke dietter og metoder gir de raskeste resultatene?

Siden vi som trenere eller individer ønsker de raskeste resultatene presenterer vi her de siste teoriene og metodene rundt vektreduksjon.

Om du ønsker å vite hva som fungerer, samt hvordan du kan nå dine målsetninger er dette for Deg.

Innhold og materiale

Gjennom denne workshopen går vi gjennom forskning om vektreduksjon og viser deg hvordan man kan benytte denne kunnskapen uniddelbart på sine kunder eller deg selv. Workshopen er digital og gir muligheten til å delta uten noen ekstra logistikk og reise. Utover det vil workshopen spilles inn slik at du som deltager kan se den så ofte du vil.

Varighet

  • 8 timer videoleksjon
  • Powerpointpresentasjoner

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til info@afpt.no.

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.