Programdesign og ernæring for utholdenhetsprestasjon

Dette er fagdagen for deg som er interessert i løp, langrenn, sykkel, triatlon, OCR, CrossFit eller andre utholdenhetsaktiviteter!
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev

Om utdannelsen

Dette er kurset for deg som ønsker å lære mer inngående om hvordan du kan coache deg selv eller kundene dine opp mot ulike målsetninger innen aktiviteter som stiller krav til utholdenhet og kondisjon(løp, ski, sykkel, triatlon, OCR, CF). Du får også lære om ernæringsstrategiene som kan utgjøre en sentral del av utholdenhetsprestasjon.

 

Vår ernæringsstatus påvirker det hormonelle miljøet ditt og tilgangen på næringsstoffer som vil gi kroppen optimale forhold til å respondere på treningen og prestere i stor grad. Derfor er det viktig at både treningsprogrammet og ernæringen optimaliseres for best resultat. Del 1 handler om hvordan du benytter treningsprinsipper og metoder for utvikling av . Vi vil gå igjennom de ulike variablene i et program og hvordan du skal tilpasse disse for rett individ og målsetning. Vi vil se på prinsipper, metoder, periodiseringsmodeller mm. og ta et dypdykk inn i forskningen og erfaringene som er gjort på området.

 

Del 2 handler om ernæring og vil gå igjennom de ulike faktorene som er viktig for å optimalisere et kosthold for utholdenhetsprestasjon

Alt fra hvor mye kalorier du bør spise, fordeling av næringsstoffer, timing i forhold til trening og konkurranse, næring før under og etter trening, optimalisering fur/under og etter, hvordan unngå fordøyelsesbesvær, jernmetabolisme for kvinnelige utøvere, prestasjonsfremmende kosttilskudd, til hvilke kosttilskudd som kan være fornuftige å inkludere i kostholdet. Målet er at du skal sitte igjen med nok kunnskap til å individuelt optimalisere ditt eget kosthold ut ifra ditt utgangspunkt og målsetninger.

 

 

Dette er en dag fullpakket med kunnskap rettet mot det praktiske. Velkommen!

 

Vi har et begrenset antall plasser og dermed bindende påmelding.

Pris: 1990,-


Kursholdere: Juma Iraki (MSc) og Melina Meyer Magulas (MSc)
Klokken 10:00-18:00

Sted: Asker Treningssenter, https://askertreningssenter.no/

Lensmannslia 4, 1386 Asker

 

Enkel og rask adkomst med tog til Asker stasjon og kun 7 minutter gange til lokalene.

 

For spørsmål: info@afpt.no

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til info@afpt.no.

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss!

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.