Fundamentals

Går du rundt som mange andre og lurer på hvordan du skal trene og spise for å oppnå dine resultater. Er du lei av alle ulike synspunkter, teorier og bortkastede timer. Vi gir Deg snarveien til kunnskapen du trenger!

Fra111,- /mnd

* Gebyr/renter kan komme i tillegg

Om Fundamentals

Alle ønsker resultater med treningen sin. Allikevel er det veldig mange som aldri når de målene de setter seg. Er du en av dem?

 • Har du forsøkt å sette deg inn i det nødvendige for å oppnå resultater, men vet du kunne gjort ting enda litt bedre?
 • Kan du det nødvendige om kosthold og trening for å oppnå resultater?
 • Har du tilpasset treningen og kostholdet ditt til de målene du ønsker å oppnå eller håper du det fungerer som du ønsker?
 • Er du lei av å ikke få de resultatene du ønsker?


Nå har du muligheten til å på en enkel måte lære de mest nødvendige tingene om trening, ernæring og hvordan oppnå sine mål.
Her er noe av det du vil lære:

 • Hvordan lykkes å oppnå sine mål?
 • Hva kan du oppnå og når?
 • Grunnleggende ernæringskunnskap
 • Kosthold for muskelvekst
 • Kosthold for vektreduksjon
 • Kosttilskudd som fungerer
 • Grunnleggende treningslære og programdesign. Hvordan lage treningsprogrammer?
 • Trening for muskelvekst
 • Trening for fettforbrenning
 • Programmer du kan starte med i dag. Velg mellom 3,4,5 eller 6 dagers trening

Kurset har en varighet på 5 timer og du vil få en tilgang til en egen portal der du finner alt du trenger. Her kan du lære i eget tempo uten noe press fra andre enn deg selv .

Dette er et perfekt kurs for deg som ønsker å finne ut om en PT utdanning er riktig valg. 

 

Kurset er nettbasert og tar for seg alle de viktige elmentene du trenger for å kunne lagge opp trening slik at du oppnår de resultatene du ønsker. Alt gjøres i eget tempo og KAN avsluttes med en multiple choice eksamen om du ønsker for å sjekke at du har fått med deg de viktige elementene.

Moduler

- Fundamentals består av følgende moduler

Teoretisk undervisning

Gjennom flere titalls filmer vil du få innføring i hva du bør spise, hvordan du bør trene og hvordan du skal sette alt sammen for å oppnå vektreduksjon eller å øke i muskelmasse. I ditt eget tempo kan du se, lese og høre hva du skal gjøre for å være en av de som oppnår resultatene du ønsker deg.

 

Multiple choice tester

Denne testen er ikke obligatorisk for å delta på kurset, en skal bare være med og sikre at du har fått med deg den nødvendige kunnskapen.

Du vil totalt få 20 tilfeldig utvalgte spørsmål fra materialet og du må ha 16 korrekte svar (80%) for å bestå.

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til info@afpt.no.

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.