Home Trainer- Metoder, øvelsesbank & analyse

Alternativ trening PT trening er i vinden som aldri før i disse tider. Corona situasjonen har kastet lys over både svakheter og muligheter og aldri før har det vært så spennende å se nye muligheter. To av Norges mest erfarne personlig trenere har satt opp et dagskurs spekket med ny praktisk kunnskap.

Fra132,- /mnd

Ordinær pris 2 990,-
* Gebyr/renter kan komme i tillegg. Les mer
Venter på ny dato
Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blandt de første til å få beskjed når dato kommer.
Home Trainer- Metoder, øvelsesbank & analyse

Om Home Trainer- Metoder, øvelsesbank & analyse

Hele situasjonen med Corona har åpnet våre øyne for både svakheter og muligheter i dagens marked. Selv om Norge kommer tilbake til det normale igjen en dag er vår verden for evig endret. Målet må derfor være å være mest mulig forberedt på den tiden som kommer.

Mulighetene for trening hjemme og med minimalt med utstyr er nå tydelige og nødvendige å forstå. Av den anledning har vi lansert Home Trainer som et ekstra komplement til deg som PT som ønsker å skaffe ytterligere et ben å stå på økonomisk. Å tenke nytt og annerledes er i tider som dette nødvendig og nå har verden fått øynene opp for dette tilbudet som kanskje ikke var så velkjent eller tenkelig for en tid tilbake. Ved å beherske trening hjemme kan man senke terskelen for trening for de som både er økonomisk i en tøffere situasjon og de som er utfordret tidsmessig.

Lær deg hvordan du kan trene kunder der kunden er. Hjemme hos kunden, hjemme hos deg som PT eller ute! Du vil lære deg øvelser til hjemmemarkedet og hvordan du kan bygge hjemme treningsprogrammer med eller uten enkelt utstyr.

Meld deg på og utvid din verktøykasse som PT nå:

PRIS: 2490,-
TID: Lørdag fra 09:00-18:00
OPPMØTE: WEB

Kun 25 plasser!

"AFPT - der de beste møtes".

Forelesere

En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til info@afpt.no.

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Venter på ny dato

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.