Massasje: Grunnkurs

Massasje er en av de meste benyttede helsefremmende og prestasjonsøkende teknikkene innen manuell medisin. Massasje har i tusenvis av år blitt benyttet for å øke velværen eller prestasjonen og er benyttet både innen idrett og som forebyggende mot muskel- og skjelettlidelser.
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev

Om utdannelsen

Massasje: Grunnkurs

Dette kurset tar for seg massasjens grunnleggende teknikker og prinsipper og gir deg tittelen Diplomert massør.

Målsetning:

Kurset sikter på å gi studenten en praktisk innførelse i massasje, dens effekter, kontraindikasjoner og applikasjoner på ulike kategorier.

Den praktiske utøvelsen skal være innenfor medisinske retningslinjer og kontraindikasjoner, samt lover og regler for utøvelsen av massasje og muskelbehandling.

Kursinnhold:

Teoretiske fag:

- massasje-historie
- kontraindikasjoner og indikasjoner
- lover og reguleringer
- helsedeklarasjoner og journaler
- massasjeteknikker og applikasjonsmetoder

Praktiske fag:

- klassisk massasje
- avslappningsmassasje

Varighet: 22 timer.
Fredag  17:00 - 21:00
Lørdag  09:00 - 18:00
Søndag 09:00 - 18:00

Pris: 4 900.-

Faglige krav:

Anatomi og fysiologi fra tidligere utdannelse eller fra AFPT.
Varigheten på anatomi og fysiologi utdannelse fra tidligere må være på minimum 40 timer. Hvis du ikke har anatomi og fysiologi utdannelse fra før er det mulig å ta det kurset hos oss i forkant av massasjekurset. Dersom du behøver denne i forkant vil totalpris for massasjekurs og anatomi og fysiologi være kr 9900NOK.

Ta kontakt med oss på info@afpt.no om dette er aktuelt.

Eksaminasjon:

Siste dagen skal det gjennomføres en 60 minutters helkroppsmassasje. Det vil også være en teoretisk eksaminasjon bestående av 50 multiple choice spørsmål på nett i etterkant av kurset.

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til info@afpt.no.

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.