Online Trainer

Digitaliseringen går raskere enn noen gang, nettbasert trening har økt kraftig i omfang og behovet vokser stadig. Nå får du muligheten til å lære deg gode og effektive måter for å drive online trening på en sikker og innbringende måte. Vår undervisning gir deg verktøyene og metodene du trenger for å lykkes.
Kurs
Neste oppstart:
10.06.23 Kl. 09:00
Sted: Web
Fra5 500,-

Om Online Trainer

Digitaliseringen går raskere enn noen gang, nettbasert trening har økt kraftig i omfang og behovet vokser stadig. Nå får du muligheten til å lære deg gode og effektive måter for å drive online trening på en sikker og innbringende måte. Vår undervisning gir deg verktøyene og metodene du trenger for å lykkes.

Innhold

Markedet for trening på nett har eksplodert de siste årene, med gode arbeidsverktøy og riktig kunnskap er det mulig å skape en god og veldrevet virksomhet. Vi tar deg gjennom metodene andre har brukt for å lykkes og viser deg hvordan du kan kan gå i gang raskt og effektivt. Vi lærer deg hvilke lover og regler som gjelder for nettbasert trening, samt hvilke muligheter du har ved å gripe sjansen. Når du er ferdig med kurset vil du enkelt kunne gjennomføre samtaler, kartlegging av kunder og treningsøkter på nett.

Varighet og innhold

Dag 1 (9-18):  Hvilke muligheter finnes i dagens onlinevirksomhet og hva må til for å starte med online trening.
Dag 2 (9-18):   Hvordan skape omsetning og kundemasse gjennom god digital gjennomføring og markedsarbeid.

All undervisning gjennomføres digitalt. 

Emner:

  • PT som yrke
  • Online PT teori og praksis
  • Digitale retningslinjer
  • Kommunikasjon
  • Kartlegging av kunde
  • Programvare og programbygging
  • Sosiale medier: Digital markedsføring

Faglige krav:
Gjennomført PT utdanning.
Du må være sertifisert personlig trener, eller være under utdanning. Hvis du ikke har tatt utdanningen hos AFPT må dokumentasjon sendes til info@afpt.no.

Eksamen:
Det er følgende krav til kursbevis/sertifisering:
- Multiple choice eksamen som skal gjennomføres innen 3 uker etter kurset.
- Delta begge dager.
- Betalt kurset til forfall.
 

Kurs
Neste oppstart:
10.06.23 Kl. 09:00
Sted: Web
Fra5 500,-

Hva trenger du å ha tilgjengelig:

- PC, mac eller pad til å følge undervisningen på.

- Sitte et stille sted med god internettlinje kursdagene.

- Anbefaler headsett for god lyd, men dette er ikke et krav.

- Sjekk at kamera på PC eller mac fungerer i forkant av kurset.

- Du må være tilstede gjennom alle timene og regne med å måtte være deltakende. Dette er ikke video titting - det er som vanlig undervisning - bare digitalt. 

Neste oppstarter

10
juni
Web
Online Trainer

Moduler

- Online Trainer består av følgende moduler

Teoretisk undervisning

I denne delen gjennomgås teori knytte til drift av digital virksomhet og hvordan man etablerer denne.

Multiple choice eksamen

Multiple choice eksamen med 50 spørsmål, hvorav 80% korrekt kreves for bestått. teste skal være bestått senest 3 uker etter siste kursdag.

Hjemmeoppgave

En innlvering av oppgavespesifisert kundecase skal innleveres senest 3 uker etter siste kursdag.

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til info@afpt.no.

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.